Το Pokemon Go Κυκλοφόρησε, Δες Πως Θα Το Κατεβάσεις! - VideoGamer.gr
κατέβασε το pokemon go videogamer.gr
· Γράφει ο Policymaker

Το Pokemon Go Κυκλοφόρησε, Δες Πως Θα Το Κατεβάσεις!

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Pokemon Go της Niantic, αλλά και επίσημο παιχνίδι Pokemon Adventure με Augmented Reality για τα smartphones σε iOS και Android, κυκλοφόρησε!

Ή τουλάχιστον ξεκίνησε η διάθεση του από τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, ωστόσο φυσικά αναμένουμε το release σε Ευρώπη & Αμερική μέσα στις επόμενες μέρες!

UPDATE (14/7/2016): Το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο σε Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία και UK! Θα το βρείτε στο αντίστοιχο App Store/ Play Store, αλλιώς ακολουθείστε τις οδηγίες που ακολουθούν!

UPDATE:(16/7/2016): Είναι γεγονός, το Pokemon GO Κυκλοφόρησε Στην Ελλάδα! Διάβασε λεπτομέρειες για το πως θα το κατεβάσεις!

 

 

pokemon go κυκλοφόρησε videogamer.gr

 

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί τη κάμερα, τους σένσορες και το GPS του κινητού σας, για να τοποθετήσει τα Pokemon στον πραγματικό κόσμο, δημιουργώντας έτσι για εμάς μια ατελείωτη περιπέτεια! Για όλους εσάς που ήδη το έχουν κατεβάσει, ανατρέξτε στο Pokemon GO Level UP Guide μας, για πάρετε κερδίσετε Levels πιο γρήγορα! Έτσι θα συναντήσετε σπανιότερα και δυνατότερα Pokemon!

 

Το παιχνίδι είναι F2P, δηλαδή free to play, και θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους μέσω micro-transactions! Να πούμε σε αυτό το σημείο πως το application δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνιση του σε όλα τα app store και play stores, ωστόσο για τους android χρήστες στην Ελλάδα θα μπορείτε να το βρείτε εδώ, όταν ξεκλειδωθεί!

 

Εάν πάντως δε μπορείτε να περιμένετε, από κάτω θα βρείτε μερικά mirrors όπου μπορεί να κατεβάσετε, και να τρέξετε το παιχνίδι σε κινητά android, με τα όποια προβλήματα φυσικά αντιμετωπίσετε λόγο της μη επίσημης κυκλοφορίας του! Σας παραθέτουμε και οδηγό για iOS (iPhone)!

 

Κατέβασε το Pokemon GO για Android:

  • Mirror 1 (0.29.2) (Τελευταία Έκδοση – Ασφαλής για Download)

Οδηγός Εγκατάστασης Pokemon GO για iOS (iPhone):

 

Τέλος, μη ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα του VideoGamer Greece στο Facebook, για να μείνεις ενημερωμένος για την επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα!

Εσύ τελικά τι θα επιλέξεις? Charmander, Bulbasaur ή Squirtle?

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pokemon GO

Για: Android, iOS

Ημ. Κυκλοφορίας:

06/07/2016