Ανακοινώθηκε το One Piece Odyssey! - VideoGamer.gr
One Piece Odyssey
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ανακοινώθηκε το One Piece Odyssey!

Η Bandai Namco & η ILCA Inc ανακοίνωσαν το One Piece Odyssey, ένα νέο JRPG που βασίζεται στη δημοφιλή σειρά manga και anime

Το One Piece Odyssey θα δει τον Monkey D. Luffy και τη συμμορία να καταπίνονται από μια τεράστια καταιγίδα ενώ βρίσκονται στη θάλασσα. Καθώς ξεβράζονται σε ένα μυστηριώδες νησί, το πλήρωμα του Thousand Sunny είναι εντελώς χωρισμένο και διαλυμένο. Θα πρέπει να εξερευνήσετε το νησί, να αντιμετωπίσετε περίεργες συναντήσεις από τους ντόπιους και ισχυρούς εχθρούς και να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε το πλήρωμα για να σαλπάρετε για άλλη μια φορά.

Εκτός από τον Luffy, θα μπορείτε να παίξετε ως Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Ωστόσο, θα συναντήσετε επίσης νέους χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το παιχνίδι, όπως ο Adio. Αυτοί οι χαρακτήρες και η ιστορία έχουν σχεδιαστεί με τη συνεργασία του αρχικού συγγραφέα της σειράς Eiichiro Oda. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα ταιριάζουν με το κλίμα της anime σειράς. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι σκοπεύουν να αντιμετωπίζουν αυτό το νέο παιχνίδι “ριζωμένο στο canon” για να κρατήσουν τους θαυμαστές χαρούμενους. Και είναι λογικό, καθώς αυτό το παιχνίδι γιορτάζει την 25η επέτειο από την κυκλοφορία του αρχικού manga.

Μπορείτε να δείτε το ντεμπούτο τρέιλερ του παιχνιδιού παρακάτω. Το One Piece Odyssey θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2022.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

One Piece: Odyssey

Για: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Ημ. Κυκλοφορίας:

31 Δεκεμβρίου 2022