Φήμη: Αν Κατεβάσεις Το .APK Του Pokemon GO, Τρως BAN! - VideoGamer.gr
pokemon go videogamer.gr
· Γράφει ο Policymaker

Φήμη: Αν Κατεβάσεις Το .APK Του Pokemon GO, Τρως BAN!

Σύμφωνα με μία φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, η Niantec, η δημιουργούς του επίσημου Pokemon GO για smartphone συσκευές, έχει αρνητική φήμη όσον αφορά την αντιμετώπιση των χρηστών που… παρακάμπτουν το σύστημα!

Συγκεκριμένα, διάφοροι χρήστες τους twitter αλλά και του reddit, συμβουλεύουν τους παίκτες να μη κατεβάζουν την έκδοση από το .APK, λόγω πιθανότητας να κυκλοφορεί κακόβουλο λογισμικό, αλλά κυρίως, επειδή υπάρχει πιθανότητα η εταιρία να αχρηστεύσει όχι μόνο το λογαριασμό σου, αλλά και το id της συσκευής με την οποία έκανες log in, αποκλείοντας συνεπώς τη δυνατότητα η συγκεκριμένη συσκευή να ξανα χρησιμοποιήσει το Pokemon Go app!

 

 

Φυσικά πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα αυτά αποτελούν απλά φήμες, που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν και χαλασμένο τηλέφωνο, ή απλά ψέμματα!

 

 

Ωστόσο καταγράφονται μαζικές απεγκαταστάσεις του APK σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενα πολλών χρηστών στα social media! Εμείς θα συστήσουμε υπομονή, καθώς το app κυκλοφόρησε σήμερα (7/7/2016) και στο US Play Store, οπότε αναμένουμε και την Ευρωπαϊκή κυκλοφορία!

 

 

 

 

Αν δε μπορείτε να περιμένετε να εξερευνήσετε τη γειτονιά σας για το πιο σπάνιο Pokemon, τότε με δική σας ευθύνη ακολουθείστε τις οδηγίες στη χθεσινή μας ανάρτηση, και κατεβάστε το παιχνίδι! Μη ξεχάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στα σχόλια!

Ακολούθησε μας φυσικά και στη σελίδα του videgamer.gr στο facebook για περισσότερα άρθρα!

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pokemon GO

Για: Android, iOS

Ημ. Κυκλοφορίας:

06/07/2016