Με το Pokemon GO Bug Fix Guide του Videogamer Greece θα μπορέσετε να απολαύσετε ακόμα καλύτερα το αγαπημένο σας... κόλλημα!

Το διαμάντι της Niantic που ακούει στον τίτλο Pokemon Go παρουσιάζει και μερικά προβλήματα καθώς το παιχνίδι είναι ακόμα πολύ νωρίς από το release. Αυτά τα προβλήματα, τα οποία πρόκειται για server bugs και crashes, παρουσιάζονται και μπορεί να αποτελούνται από διακοπές του παιχνιδιού μέχρι και παύσεις κατά την διάρκεια ενός gym battle αφήνοντας το αντίπαλο Pokemon στο 1 HP.

Ας μην βιαστούμε όμως να κατηγορήσουμε την Niantic, καθώς η τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού έχει και ως αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα να αλληλεπιδρούν με τους Servers κάθε μέρα, γεγονός που αυξάνει το πρόβλημα και βαραίνει την κατάσταση.

Εδώ στο videogamer.gr ωστόσο, θα σας δώσουμε μερικά tips μέσω του Pokemon GO Bug Fix Guide, προκειμένου να επιλύσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, γυρίζοντας στο παιχνίδι και συνεχίζοντας την περιπέτεια σας!

Πως να φτιάξετε τα Crashes

Αν δεν είστε σίγουροι για το αν έχετε καλή σύνδεση ή αν το παιχνίδι υπέστη crash, κοιτάξτε την περιστρεφόμενη άσπρη PokeBall που βρίσκεται πάνω αριστερά στην οθόνη. Η εμφάνιση της PokeBall αυτής υποδεικνύει ότι η σύνδεση με τους servers της Niantic ανανεώνεται!

pokemon go bug fix

Αν το Pokemon GO κολλήσει αλλά η άσπρη PokeBall εμφανίζεται, το παιχνίδι θα επιστρέψει στην κανονική του κατάσταση μετά από λίγο καθώς τα σημάδια δείχνουν ότι οι servers της Niantic στέλνουν data. Καλό θα ήταν να έχετε υπόψιν σας και το σήμα του κινητού σας μιας και πολλά από τα crashes, όπως η σταθερή PokeBall αφού πιάσατε κάποιο Pokemon, οφείλονται στην αδυναμία σήματος.

Αν το Pokemon GO δεν έχει κολλήσει και τα animations συνεχίζονται, αλλά τα κουμπιά και η οθόνη αφής δεν αποκρίνονται καθώς η άσπρη PokeBall περιστρέφεται, τότε έχετε χάσει την σύνδεση με τον server και το παιχνίδι χρειάζεται επανεκκίνηση.

To παραπάνω πρόβλημα παρουσιάζεται συνήθως κατά την διάρκεια των gym battles οπού το Pokemon του αντιπάλου έχει μείνει με 1 HP και οι επιθέσεις που κάνετε πατώντας την οθόνη δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς και όταν ανοίγετε το παιχνίδι αλλά δεν εμφανίζονται Pokemon ούτε δίπλα σας αλλά ούτε και στην προσωπική σας συλλογή.

Για την ακρίβεια, αν μπείτε στο Pokemon Shop και δεν σας εμφανίζονται αντικείμενα, τότε δεν έχετε σύνδεση με τον server!

Πως να κάνετε επανεκκίνηση το παιχνίδι

Δυστυχώς το να βγείτε και να ξαναμπείτε στο παιχνίδι διορθώνει ελάχιστες φορές το πρόβλημα. Θα πρέπει να λάβετε πιο δραστικά μέτρα. Θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση το παιχνίδι.

1) Πατήστε το κουμπί που σας επιστρέφει στην αρχική οθόνη και πηγαίνετε στο μενού και ύστερα στις ρυθμίσεις.

2) Βρείτε την καρτέλα "Εφαρμογές" στις ρυθμίσεις και εντοπίστε το Pokemon GO.

pokemon go bug fix

3) Πατήστε πάνω στο Pokemon GO και επιλέξτε "Αναγκαστική Διακοπή".

4) Ανοίξτε πάλι το παιχνίδι.

Aν είμαστε τυχεροί και οι servers δεν έχουν πρόβλημα, θα αντικρίσουμε την πολυπόθητη εικόνα του Gyarados με την μπάρα να φορτώνει για ακόμα μία φορά.

Ας ελπίσουμε ότι η Niantic θα επιλύσει τα προβλήματα αυτά μιας και έχουν υποσχεθεί πολλαπλά updates! Μέχρι τότε, κάντε Like στην επίσημη σελίδα του VideoGamer Greece για να ενημερώνεστε για τα πάντα σχετικά με το Pokemon GO!

Σε περίπτωση που θέλετε να συμπληρώσουμε κάτι στο Pokemon GO Bug Fix Guide, απλά ενημερώστε μας στα σχόλια!

Δείτε επίσης: