Το Playstation Spartacus αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα - VideoGamer.gr
Playstation Spartacus
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Playstation Spartacus αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα

Οι αναφορές υποστηρίζουν ότι η Sony αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα συνδρομητική της υπηρεσία, με την κωδική ονομασία PlayStation Spartacus, αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, και τις ανώνυμες πηγές, η υπηρεσία θα κάνει το ντεμπούτο της με μια «καταιγιστική σειρά επιτυχημένων παιχνιδιών των τελευταίων ετών». Για να σας καλύψουμε, η νέα υπηρεσία θα συνδυάσει τόσο το PlayStation Plus όσο και το PlayStation Now σε μια ενιαία, κλιμακωτή, υπηρεσία.

Ένα επιπλέον πράγμα που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι η αναφορά ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία δεν θα περιλαμβάνει απαραίτητα first party παιχνίδια κατά το λανσάρισμα. Αυτό περιλαμβάνει, σύμφωνα με τη διαρροή-φήμη, την πολυαναμενόμενη φετινή κυκλοφορία του God of War: Ragnarok. Τα παιχνίδια με μεγάλα ονόματα πρώτου μέρους ήταν αναμφισβήτητα βασικός παράγοντας για την επιτυχία του ανταγωνιστή του Xbox Game Pass. Αυτή η υπηρεσία έχει μέσα παιχνίδια όπως το Halo Infinite και το Forza Horizon 5, και με τα δύο αυτά να φτάνουν τις αντίστοιχες ημέρες κυκλοφορίας απευθείας στις βιβλιοθήκες των συνδρομητών.

Ωστόσο, η φημολογούμενη υπηρεσία θα περιλαμβάνει προφανώς και ένα τρίτο, υψηλότερο επίπεδο ως το πιο ακριβό. Όπως έχουμε ακούσει προηγουμένως, αυτό το υψηλότερο επίπεδο θα περιλαμβάνει εκτεταμένα demo και παιχνίδια ροής από το cloud. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η υπηρεσία θα περιλαμβάνει επίσης κλασικά παιχνίδια PlayStation από προηγούμενες γενιές. Όπως πιθανότατα μαντέψατε, το PlayStation δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη στα αιτήματα για σχολιασμό επάνω σε αυτές τις φήμες.

Εάν γίνει μια επίσημη ανακοίνωση για το PlayStation Spartacus (ή όπως αλλιώς λέγεται) αυτή την εβδομάδα, θα σας ενημερώσουμε σίγουρα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ