Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποστηρίξεις την αγαπημένη σου Team από το να έχεις Pokemon Go Wallpapers αυτής στο κινητό σου;

Αυτό σκεφτήκαμε και εμείς και ψάχνοντας λίγο στο Reddit, ανάμεσα στα χιλιάδες post και memes, βρήκαμε τα κατάλληλα Pokemon Go wallpapers για το smartphone σου!

UPDATE: Επειδή έγινε ανάρπαστος, θα βρείτε τον "Πικατσολιά" για Desktop Wallpaper εδώ , καθώς και για Mobile Wallpaper εδώ! Απλά αποθηκεύστε τα στη συσκευή σας και χρησιμοποιήστε τα δωρεάν με τους φίλους σας!

Pokemon Go Wallpapers videogamer.gr

Πολλά credits πρέπει να δοθούν στον χρήστη του Reddit Kelbychoate για την καταπληκτική δουλειά του! Ο ίδιος, σχεδίασε τα Pokemon Go Wallpapers κάνοντας μια συγχώνευση Game of Thrones και Pokemon GO για όλους τους fans και των δύο που σίγουρα είναι αρκετοί. Τα wallpapers αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε αυτό το link, ενώ για τα κινητά θα τις βρείτε εδώ.

Επίσης αξιέπαινη αναφορά αξίζει να γίνει για τον χρήστη enxee του οποίου τα wallpapers μπορείτε να βρείτε εδώ! Ο enxee βέβαια δεν έδωσε πολύ αγάπη για την Team Instinct.

Ακολούθησε μας φυσικά και στη σελίδα του videgamer.gr στο facebook για περισσότερα Pokemon GO άρθρα!