Οι Steam Gift Cards διαθέσιμες στα Ελληνικά Καταστήματα! - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Οι Steam Gift Cards διαθέσιμες στα Ελληνικά Καταστήματα!

Με αφορμή τα Steam Summer Sales, η CD Media αποφάσισε να διευκολύνει τα χέρια όσων δεν έχουν πρόσβαση σε πιστωτικές κάρτες ή Paypal, κάνοντάς διαθέσιμες τις Steam Gift Cards σε πληθώρα ελληνικών καταστημάτων.


Τι είναι οι Steam Gift Cards;

Οι Steam Gift Cards λειτουργούν σαν δωροεπιταγή την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Steam http://store.steampowered.com/ για αγορά παιχνιδιών, λογισμικού, πίστωση του πορτοφολιού και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο μπορείτε να αγοράσετε στο Steam. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες παιχνίδια κάθε είδους.

Screenshot from 2017 06 25 143450


Απο που αγοράζω;

ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ/ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ – στο σημείο των παιχνιδιών θα βρείτε και την ανάλογη Card. Την παίρνετε στο ταμείο και πληρώνετε το αντίτιμο. Ο ταμίας σας δίνει απόδειξη και ένα Κωδικό Ενεργοποίησης – ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ – μπαίνετε στην ιστοσελίδα του λιανέμπορου της προτίμησης σας, επιλέγετε την κάρτα που θέλετε και πληρώνετε. Θα παραλάβετε ένα email με την απόδειξη και έναν Κωδικό Ενεργοποίησης – ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ.

Διαθέσιμα από τους παρακάτω συνεργάτες, είτε από την ιστοσελίδα τους είτε από τα σημεία πώλησης-καταστήματά τους.

Public, Seven Spots, Ψηφιακό Μαγαζάκι, Toys Shop, gamescom.gr, gameexplorers, The Console Club, Alemax Toys, Game Way Extreme, X.Play, Battlenet Gaming Stations, Gnet.


Για περισσότερα Νέα και Reviews μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ