Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Pokemon GO Plus - VideoGamer.gr
pokegoplus
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Pokemon GO Plus

Το Pokemon GO Plus, το μικρό wearable που επιτρέπει στους παίκτες του Pokemon GO να αλληλεπιδρούν χωρίς να κοιτάζουν το smartphone τους έρχεται και στην Ευρώπη από 16 Σεπτεμβρίου!

Συμβατό με iOS και Android, το Pokemon GO Plus συνδέεται με τα smartphones μέσω low energy Bluetooth και σας ειδοποιεί αν υπάρχουν Pokemon ή Pokestops κοντά σας! Όταν ένα Pokemon είναι τριγύρω, η συσκευή δονείται και το πράσινο LED λαμπάκι αναβοσβήνει! Πατώντας το κουμπάκι της συσκευής οι παίκτες μπορούν να πετάξουν την Pokeball και να πιάσουν το Pokemon!

Pokemon GO Plus

Αντίστοιχα όταν υπάρχει Pokestop κοντά, η συσκευή δονείται και το LED αναβοσβήνει μπλε, επιτρέποντας στους trainers να ανακτήσουν αντικείμενα από το Pokestop απλά πατώντας το κουμπάκι! To Pokemon GO Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το Pokemon GO ή να τρέχει στο παρασκήνιο!

Το Pokemon GO Plus στην Ελλάδα

To Pokemon GO Plus αναμένεται στα ελληνικά καταστήματα στις 16 Σεπτεμβρίου στα 44,90€ σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, ενώ τα περισσότερα καταστήματα έχουν αρχίσει ήδη να δέχονται προπαραγγελίες από όταν ανακοινώθηκε. Φανταζόμαστε πως η απήχηση θα είναι τεράστια.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pokemon GO

Για: Android, iOS

Ημ. Κυκλοφορίας:

06/07/2016