Δείτε το trailer του Wasteland Workshop DLC για το Fallout 4 - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Δείτε το trailer του Wasteland Workshop DLC για το Fallout 4

Η Bethesda συνεχίζει να επεκτείνει το Fallout 4 προσθέτοντας νέο περιεχόμενο με το DLC, Wasteland Workshop, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου. Το Wasteland Workshop είναι το μικρότερο DLC από τα τρία πρώτα που μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί.

1050-0-1447751771

Το προηγούμενο DLC για το Fallout 4 ήταν το Automatron, ενώ κάποια στιγμή τον Μάιο θα κυκλοφορήσει και το μεγαλύτερο expansion που έχει φτιάξει ποτέ η Bethesda, το Far Harbor.

Τώρα για το Wasteland Workshop η Bethesda κυκλοφόρησε ένα trailer προκειμένου να μας προετοιμάσει για το καινούργιο περιεχόμενο. Σαν ένα μικρό expansion του Workshop το νέο αυτό DLC προσθέτει σχεδόν αποκλειστικά νέα πράγματα τα οποία μπορείτε να χτίσετε.

Fallout4_DLC_WastelandWorkshop02_1455633123

Δεν περιλαμβάνει κάποια νέα ιστορία ή quests, όπως έκανε και το Automatron. Εδώ βλέπουμε την προσθήκη νέων παγίδων, συστημάτων ηλεκτρισμού και φωτισμού, αποθήκες για να κρατάτε οποιοδήποτε τέρας μπορέσατε να δαμάσετε και φυσικά θα μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας αρένες.

Πέρα από αυτά θα δείτε πολλά νέα αντικείμενα διακόσμησης και επέκτασης των settlements. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του Wasteland Workshop.

Εσείς μην ξεχνάτε τον μηνιαίο Διαγωνισμό μας για τον VideoGamer of the Month Απριλίου με τον οποίο μπορείτε και εσείς να κερδίσετε το Firewatch, κάνοντας εγγραφή στο site και σχολιάζοντας και εσείς παρέα με εμάς τα νέα που κυκλοφορούν καθημερινά.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ