Ανακοινώθηκαν τα πρώτα DLC για το Fallout 4 - VideoGamer.gr
fallout 4 listing thumb ps4 us 04aug15
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα DLC για το Fallout 4

H Bethesda ανακοίνωσε τα πρώτα τρία add-ons για το Fallout 4. Ονομάζονται “Automatron“, “Wasterland Workshop” και “Far Harbor“.

Το πρώτο DLC που θα κυκλοφορήσει θα είναι το “Automatron“. Σε αυτό το DLC ένας μυστηριώδης μηχανικός δημιουργεί και εξαπολύει μια ορδή από ρομπότ στην Commonwealth. Η δική σας αποστολή θα είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας στρατό από ρομπότ με την βοήθεια εκατοντάδων modifications που θα περιλαμβάνονται μέσα στο DLC. To “Automatron” θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Μάρτιο και θα κοστίζει 8.99 ευρώ.

fallout-4-dlc-automatron_1000.0

Το δεύτερο DLC είναι το “Wasterland Workshop” το οποίο θα επιτρέπει στους παίχτες να δημιουργήσουν και να εγκαταστήσουν μια σειρά από παγίδες κατάλληλες για απλούς raiders έως Deathclaws. Επίσης θα έχετε την επιλογή να δαμάσετε διάφορα πλάσματα που αιχμαλωτίσατε ή ακόμα και να δημιουργήσετε την δική σας αρένα. Το “Wasteland Workshop” θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και θα κοστίζει 4.49 ευρώ.

erfScdUFSZ4Q.878x0.Z-Z96KYq

Το τρίτο και τελευταίο DLC που ανακοινώθηκε από την Bethesda είναι το “Far Harbor“. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία DLC και θα περιλαμβάνει μια νέα υπόθεση από το γραφείο του Valentine. Το “Far Harbor” θα περιέχει την μεγαλύτερη περιοχή που έχει δημιουργήσει πότε η Bethesda για DLC. Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και θα κοστίζει 17.99 ευρώ. Μαζί με όλα τα DLC θα φτάσουν νέα quest, καινούργια πλάσματα και τέρατα, settlements, dungeons και φυσικά νέος high-level εξοπλισμός.

fallout-4-02-16-16-6

H Bethesda ανακοίνωσε επίσης πως θα συνεχίσει να δημιουργεί νέο περιεχόμενο μέχρι και το τέλος του 2016, το οποίο θα κοστίζει συνολικά μέχρι και 50 ευρώ. Ωστόσο η τιμή του season pass αυξήθηκε κατά 15 ευρώ. Όσοι έχουν αγοράσει ήδη το season pass θα λάβουν κανονικά το έξτρα περιεχόμενο χωρίς επιπλέον χρέωση. Θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα DLC νωρίτερα συμμετέχοντας στην beta έκδοση τους στο Steam. Μαζί με όλα τα DLC θα κυκλοφορήσουν επίσης δωρεάν updates και patches καθώς επίσης και το “Survival Mode” και “Creation Kit” που αναπτύσσονται αυτήν την στιγμή.

Για περισσότερα νέα και reviews, μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ