Το Call of Duty όσο και αν έχει δεχτεί επιθέσεις, όσο κράξιμο και να φάει θα συνεχίσει να είναι ένα τρομερό φαινόμενο του gaming. Με παιχνίδια στο ενεργητικό του όπως Call of Duty 2 και Modern Warfare 1-2, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το franchise. Όσα και αν λέγονται για προσπάθειες ξεζουμίσματος του franchise, όλοι κάποια στιγμή έχουμε περάσει ευχάριστο χρόνο με ένα Call of Duty τίτλο.

Call of Duty Black Ops III: Eclipse Review - videogamer.gr

Μιλώντας για τίτλους της σειράς που ενθουσίασαν, η Treyarch κάθε χρονιά δίνει τον καλύτερο της εαυτό με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Black Ops III, τα δημοφιλή Zombies Mode και τις συνέχειες των DLC.

Πάμε να δούμε λίγα πράγματα για τους χάρτες του DLC:

Οι multiplayer χάρτες

Για το Eclipse DLC  ο "Knockout" είναι ακόμη ένας πανέμορφος χάρτης, και δείχνει την καταπληκτική δουλειά της Treyarch. Κοιτώντας τριγύρω πραγματικά θα τρίβετε τα μάτια σας, πολύ έντονα χρώματα και στοιχεία που ξεχωρίζουν. Τα ροδοπέταλα κυλούν σε όλο το μήκος και πλάτος της πίστας απο τα δέντρα και είναι πολύ διασκεδαστικός χάρτης γενικότερα. Σίγουρα θα σας κάνουν να απολαύσετε με ένα ευχάριστο χαμόγελο τον gameplay χρόνο σας. Μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα απο την τοπική ντίσκο...

Περνώντας στοn Rift, μπορώ να πω πως δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Ο χάρτης δεν εκμεταλλευόταν στο έπακρο τα vertical στοιχεία του Black Ops III και σε έβαζε σε ένα γνώριμο layout με τούνελ και κτήρια. Φυσικά δεν είναι και εντελώς άσχημος, καθώς η εταιρία επέλεξε να χρησιμοποιήσει την λάβα ως ένα τρομακτικό τοπίο και καθώς και κάποια τρένα που περνάνε τριγύρω μας.

Ο τρίτος χάρτης Spire είναι κάτι το ενδιαφέρον, με εντυπωσίασε αρκετά γιατί υπήρχαν στιγμές που παίζοντας χάζευα το τοπία και έπεφτα φυσικά στο κενό. Ο χάρτης όπως μπορεί να καταλάβετε είναι ένα αεροδρόμιο πάνω από τα σύννεφα και αποτελείται από πολλά φουτουριστικά και αξέχαστα στιγμιότυπα.

Φυσικά, μην ξεχνάμε τον Verge, remake του Bonzai map από το World at War. Εδώ η εταιρία έκανε μια κίνηση που αξίζει, καθώς ο χάρτης πλέον κλείνει τα 10 χρόνια και είδαμε μια πλήρως ανανεωμένη ματιά. Η ιστορία του πλέον λέει πως οι 2 πλευρές παλεύουν για μια μοναδική πηγή νερού στο χάρτη! Δεν είναι πολύ έξυπνο; Επίσης η σπηλιά είναι εντελώς ανασχεδιασμένη και θα βιώσετε μερικές από τις πιο σπουδαίες μάχες εκεί μέσα.

Γίνεται map pack χωρίς Zombies;

Δεν έμεινα παραπονεμένος καθώς η πίστα Zetsubou No Shima ή αλλιώς "μυστήριο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού" έδωσε ρέστα. Με το jungle theme να έχει αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό, θα χρειαστεί να περάσετε μέσα από ιστούς και φυτά για να προχωρήσετε την περιπέτειά σας. Μικρό πρόβλημα που μπορεί να συναντήσετε είναι ότι ο χάρτης είναι κάπως σκοτεινός και ίσως να μην βλέπετε καθαρά πότε σας επιτίθενται τα zombies.

Call of Duty Black Ops III: Eclipse Review - videogamer.gr

Αν και δεν είναι τόσο εντυπωσιακός όσο τα Der Eisendrache και Shadows of Evil, είμαι βέβαιος ότι θα περάσετε το χρόνο σας ευχάριστα. Αυτό ίσως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ακολουθούμε ακόμη το ίδιο cast από το World at War. Ελπίζω να δούμε περισσότερες ανανεώσεις όσον αφορά τα επόμενα Call of Duty με zombies mode.

Συνοψίζοντας προς την Eclipse

Το Call of Duty Black Ops III: Eclipse DLC είναι ένα σχετικά καλό map pack που αξίζει να αποκτήσετε στην τιμή των €14,49. Είμαι σίγουρος πως όσοι το αποκτήσετε θα απολαύσετε τους Knockout, Spire και Verge με την Rift να είναι κάπως πιο γνώριμη και χωρίς πρωτοτυπία. Όπως είπα και πιο πάνω, ο zombies χάρτης ήταν αρκετά ενδιαφέρον αλλά προσωπικά έχει αρχίσει να με κουράζει το ίδιο καστ.