Το Νοέμβριο η κυκλοφορία του Gran Turismo Sport! - VideoGamer.gr
Gran Turismo Sport
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Νοέμβριο η κυκλοφορία του Gran Turismo Sport!

Επιτέλους μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gran Turismo Sport – του πιο πρόσφατου racer της γνωστής σειράς, που θα κάνει την εμφάνισή του στο PS4, 16 Νοεμβρίου, 2016.

Μιλώντας στην σκηνή της press conference, ο CEO της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, ισχυρίστηκε για το Sport “Ένα επίπεδο καινοτομίας που δεν έχετε ξαναδεί στην σειρά Gran Turismo.

Gran Turismo Sport

Το Gran Turismo Sport θα μας συστήσει σε μια σειρά αυτοκινήτων που ανήκουν και στον πραγματικό αλλά και τον φανταστικό κόσμο. Όλα τα αμάξια έχουν ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με αυτά του Gran Turismo 6, με όλα έχουν πλέον εσωτερική διακόσμηση.

Θα δούμε σίγουρα μια πολυπληθής συλλογή αυτοκινήτων καθώς αναφέρονται 137 “Super Premium” μοντέλα, 19 περιοχές και 27 layouts, με τις χωμάτινες πίστες να κάνουν την επιστροφή τους.

Η Polyphony δήλωσε ακόμη πως ελπίζει να υποστηρίζει Playstation VR, χωρίς να υπόσχεται κάτι. Όταν ο Yamauchi ρωτήθηκε για την εκμετάλλευση της δύναμης των PS4K/Neo, χαμογέλασε και είπε “δεν ξέρω“, αλλά ανέφερε ότι έχει ακούσει τις φήμες

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Gran Turismo Sport

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

16/11/2016