Μόλις πρόσφατα επέστρεψε μία κάποια κανονικότητα στη χρήση της Paysafecard, ωστόσο από ότι φαίνεται, αλλάζουν για άλλη μία φορά τα δεδομένα για τους πολλούς Έλληνες που είχαν συνηθίσει σε αυτό το βολικό τρόπο διαδικτυακών αγορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες και ώρες, ένα νέο νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές και αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα, αλλάζει τη μορφή διάθεσης της Paysafecard στην Ελλάδα, καθώς προβλέπει την κατάργηση της δυνατότητας ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνουμε, μία τέτοια εξέλιξη, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα των online αγορών για πολλούς gamers αλλά και άτομα που επιδίδονται σε online στοιχηματισμό στην Ελλάδα, καθώς η Paysafecard αποτελεί για χρόνια έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους κατάθεσης χρημάτων σε online accounts.

Για την ακρίβεια, φαίνεται πως κανείς δεν θα μπορεί πλέον να αγοράσει μία Paysafecard από το περίπτερο της γειτονιάς του και να καταθέσει αυτόματα το ποσό στην εταιρία που επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγορά θα γίνεται από συγκεκριμένα σημεία πώλησης και έπειτα το ποσό θα πρέπει να μεταφέρεται από τον παίκτη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Paysafe (που θα έχει ακολουθήσει διαδικασία ταυτοποίησης κατόχου) και τότε θα ακολουθεί η μεταφορά στον λογαριασμό που επιθυμούμε!

Φυσικά αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένη στο videogamer.gr, και φυσικά στη σελίδα μας στο facebook για να μάθετε άμεσα τη ροή των γεγονότων!


 

Δες τι γίνεται με τις Battle.net και Steam Cards

Που θα βρείς Steam Wallet Cards!

Διαθέσιμες στην Ελλάδα οι Battle.net Gift Cards - Μάθε που!