Διαθέσιμες στην Ελλάδα οι Battle.net Gift Cards - Μάθε που! - VideoGamer.gr
battle.net gift cards Ελλάδα videogamer.gr
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Διαθέσιμες στην Ελλάδα οι Battle.net Gift Cards – Μάθε που!

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Battle.net, οι Battle.net Gift Cards που χρησιμοποιούν οι παίχτες για in-game αγορές σε παιχνίδια όπως το Hearthstone και το World of Warcraft, είναι διαθέσιμες πλέον και στην Ελλάδα. Το post που ανακοίνωσε τα σχέδια της κυκλοφορίας των Gift Cards στην Ελλάδα, την Πολωνία και γενικά την ανατολική Ευρώπη, έγινε από τον community manager της ιστοσελίδας με username ‘Aerythlea‘.

battle.net gift cards Ελλάδα videogamer.gr

Κατανοούμε την δυσαρέσκεια σας ως μπρος την διαθεσιμότητα των Battle.net Gift Cards σε κάποιες χώρες“, αναφέρει ο community manager και συνεχίζει λέγοντας: “Οι Battle.net Gift Cards χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε κάποια καταστήματα. Δουλεύουμε συνεχώς με τους συνεργάτες μας για να βρούμε πωλητές, που χρησιμοποιούν ή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνολογία που απαιτείτε για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε μια Gift Card.”

battle.net gift cards Ελλάδα videogamer.gr

Aνακοίνωσε επίσης: “Καλησπέρα σε όλους, οι Battle.net Gift Cards είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα και τις παρέχουν τα καταστήματα Public. Περισσότεροι πωλητές θα ακολουθήσουν στους ερχόμενους μήνες. Οι Gift Cards θα κοστίζουν 20 ευρώ, και θα μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε και να προσθέσετε 20 ευρώ στον Battle.net λογαριασμό σας.”

Συνεχίζει επισημαίνοντας: “Οι Battle.net Gift Cards θα είναι διαθέσιμες μόνο μέσω του καταστήματος και όχι online, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ρωτήσετε το κοντινότερο κατάστημα Public σε εσάς”.

Ακόμα δεν έχει αναφερθεί ο λόγος που δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε τις Gift Cards από το διαδίκτυο. Για περισσότερα νέα και reviews, μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece, κάνοντας Like στη σελίδα του VideoGamer Greece στο Facebook!

Δείτε Επίσης:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

HearthStone: Heroes of Warcraft

Για: iOS, PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2014

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016