Και στην Ελλάδα κυκλοφορούν πλέον οι Steam Wallet Cards! - VideoGamer.gr
Steam Gift Cards videogamer.gr
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Και στην Ελλάδα κυκλοφορούν πλέον οι Steam Wallet Cards!

Μετά από την κυκλοφορία των Battle.net Gift Cards στην Ελλάδα, πλέον έφτασαν και οι Steam Gift Cards, ή αλλιώς Steam Prepaid Card δίνοντας μια ανάσα σε όσους προβληματίζονται εδώ και καιρό με την επιβολή των capital controls. Κυκλοφορούν εδώ και μερικές μέρες στα καταστήματα Seven Spots (πλέον και σε άλλα), και μπορείτε να τις βρείτε σε τιμές που ξεκινάνε από τα 5 ευρώ και συνεχίζουν με κάρτες που κοστίζουν 10 ευρώ, 20 ευρώ και 50 ευρώ.

steam gift cards videogamer.gr

Οδηγίες χρήσης των Steam Wallet Cards/Steam Gift Cards

Αγοράζοντας μια Steam Wallet Card, θα λάβετε έναν κωδικό όπου θα μπορείτε αργότερα να εξαργυρώσετε στο Steam και να προσθέσετε το ποσό στο ψηφιακό σας πορτοφόλι. Δυστυχώς ακόμα μόνο τρία συγκεκριμένα καταστήματα των Seven Spots παρέχουν τις κάρτες και αυτά είναι, το κατάστημα του Γαλατσίου (Λεωφ. Γαλατσίου 97-99), της Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 122) και τέλος το κεντρικό κατάστημα της Λάρισας στην οδό Παπαναστασίου 61.

Με τον καιρό ελπίζουμε να ακολουθήσουν και διάφορες άλλες αλυσίδες καταστημάτων, ωστόσο μέχρι στιγμής αν θέλετε να αγοράσετε κάποια Steam Wallet Card θα πρέπει να απευθυνθείτε στα καταστήματα Seven Spots. Αν δεν υπάρχει στοκ, πιθανότατα να πρέπει να απευθυνθείτε μόνο στα καταστήματα των παρακάτω συνδέσμων.

Που θα βρω Steam Gift Card από το Internet?

Κατά καιρούς διάφορα καταστήματα φέρνουν stock, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε τις steam cards είτε σε ελληνικές μηχανές αναζήτησης, είτε σε online stores:

Μείνετε ενημερωμένοι για ο,τιδήποτε νεότερο σχετικά, κάνοντας Like στη σελίδα του VideoGamer Greece στο Facebook!

Δείτε Επίσης:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ