Πλέον βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από την την κυκλοφορία της νέας κονσόλας της Nintendo η οποία και λέγεται όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, Nintendo Switch.

Η αλήθεια είναι ότι το Nintendo Switch δεν θα έχει και τόσο δυνατό ξεκίνημα σε σχέση με άλλες κονσόλες για τον λόγο ότι δεν έχει και πολλούς τίτλους μέχρι στιγμής. Όμως έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί καθ'οδόν και αυτό λέγεται Legend Of Zelda : Breath Of The Wild. Πρόσφατα λοιπόν η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα από indie παιχνίδια τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος στο Nintendo.

Να πούμε ότι πρόκειται για μια λίστα πάνω από 60 παιχνίδια όπου ανάμεσά τους βρίσκονται και τίτλοι όπως Runner3, Steam World Dig 2, Yooka Laylee, Pochet Rumble, Shovel Knight, The Escapists 2 και όχι μόνο φυσικά.

Switch

Όπως είπαμε όλοι αυτοί οι τίτλοι θα γίνουν διαθέσιμοι μέσα στη χρονιά που έχουμε μπροστά μας και θα μπορείτε να τους κατεβάσετε μέσα από το eShop του Nintendo Switch. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το trailer με την εν λόγω ανακοίνωση.

Τέλος εμείς να σας πούμε ότι το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει σε Αμερική, Καναδά, και πολλές χώρες της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένου και Ελλάδας την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. Ας ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στην νέα κονσόλα της Nintendo.