Το νέο Zelda απαιτεί τον μισό αποθηκευτικό χώρο του Switch! - VideoGamer.gr
zelda cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Το νέο Zelda απαιτεί τον μισό αποθηκευτικό χώρο του Switch!

Όταν πρωτο-ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας κονσόλας της Nintendo, Switch, πολλοί ανυπομονούσαν και για τον exclusive τίτλο The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Πολλοί τότε αναρωτήθηκαν για την μικρή χωρητικότητα της παιχνιδομηχανής, η οποία περιοριζόταν στα 32GB. Τώρα φαίνεται ότι είχαν δίκιο, καθώς η ψηφιακή μορφή του exclusive τίτλου της Nintendo απαιτεί τον μισό αποθηκευτικό χώρο του Switch!

Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild

13.4 GB για την ψηφιακή μορφή του νέου τίτλου Zelda!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα λοιπόν, η ψηφιακή μορφή του The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα καταλαμβάνει 13.4 GB από την συνολική χωρητικότητα του Nintendo Switch, η οποία όπως αναφέραμε ανέρχεται στα 32 GB. Όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό, δημιουργείται προβληματισμός σε όσους θέλουν να παίξουν τον συγκεκριμένο τίτλο και να τον αγοράσουν ψηφιακά, καθώς η συγκεκριμένη επιλογή θα τους αφήνει με ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο για επόμενες αγορές, με την διαδικασία της απεγκατάστασης και της μικρής άμεσα διαθέσιμης συλλογής να μοιάζει μονόδρομος για όσους αποφασίσουν να προβούν στην αγορά της νέας κονσόλας της Nintendo και να προμηθεύονται ψηφιακά τα παιχνίδια τους.

Πέρα από την επιλογή να αγοράζουν κανονικά τα παιχνίδια τους από καταστήματα λιανικής πώλησης σε physical copy, ένας εκπρόσωπος της Nintendo ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η μνήμη του Switch μπορεί να επεκταθεί μέσω microSDXC κάρτας, η οποία φθάνει σε χωρητικότητα μέχρι 2TB. Ωστόσο, αυτή την στιγμή στην αγορά δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες κάρτες (οι οποίες να είναι και συμβατές με το Switch), ενώ οι αντίστοιχες κάρτες χωρητικότητας 1TB αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αγορές το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, ο κάθε ενδιαφερόμενος για την νέα κονσόλα της Nintendo θα πρέπει να συμπεριλάβει στα έξοδά του και τις συγκεκριμένες κάρτες, εφ’όσον δεν επιθυμεί να πρέπει να μπαίνει στην διαδικασία ‘ξεκαθαρίσματος’ της ψηφιακής του συλλογής ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

2557861-zelda_001[1]

Ανεξαρτήτως του μεγάλου αποθηκευτικού χώρου που απαιτείται στο Switch, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild αποτελεί έναν από τους πιο αναμενόμενους exclusive τίτλους από την Nintendo, ο οποίος αναμένεται να δώσει μία σημαντική ώθηση στις πωλήσεις του Switch κατά το πρώτο διάστημα της κυκλοφορίας του!

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ