Έφτασε τους 1 εκατομμύριο παίκτες το Civilization 6 - VideoGamer.gr
Civilization 6 videogamer
· Γράφει ο Άγγελος Γιοβάνογλου

Έφτασε τους 1 εκατομμύριο παίκτες το Civilization 6

Το επίτευγμα αυτό το καθιστά το Civilization 6 ως το πιο δημοφιλές third-party παιχνίδι στο Steam. Δηλαδή, τον πιο δημοφιλές τίτλο από διαφορετική εταιρία ανάπτυξης από την VALVe και πιο συγκεκριμένα την 2K games!

Παραπάνω βλέπετε την ανακοίνωση από την ομάδα ανάπτυξης του Civilization 6, Firaxis Games, να ευχαριστεί όλους εμάς για το επίτευγμα των 1 εκατομμύριο παικτών.

Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για ένα παιχνίδι να είναι το πιο δημοφιλές σε παίκτες στην πλατφόρμα του Steam.

civilization_6_steam_charts_videogamer

Και μιας που αναφέραμε το Steam, παραπάνω μπορείτε να δείτε σε φθίνουσα σειρά τα παιχνίδια που έχουν τους περισσότερους παίκτες αυτή την στιγμή (Current Players) και τους περισσότερους στην ημέρα (Peak Today). Απ’ ότι παρατηρείτε το Sid Meier’s Civilization 6 είναι στην τρίτη θέση πίσω από το Dota 2 και το Counter-Strike: Global Offensive. Οι δύο αυτοί τίτλοι είναι αποκλειστικοί τίτλοι της VALVe με αποτέλεσμα ο τίτλος της 2K Games να είναι πρώτος σε παίκτες από 3η εταιρία (third-party game). Σε αυτή την κατάταξη έρχεται δεύτερο το Skyrim Special Edition και τρίτο το Civilization V. 2 τίτλοι της 2K Games στην τριάδα των πιο δημοφιλών παιχνιδιών αυτή την στιγμή.

Το Sid Meier’s Civilization 6 είναι διαθέσιμο από τις 21 Οκτωβρίου 2016 στα Windows και 24 Οκτωβρίου στο OS X και είναι συμβατό μόνο στο PC.

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό Review για το Sid Meier’s Civilization 6 από εδώ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Civilization VI

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/10/2016