Δημιούργημα της Frostbite Engine το FIFA 17! - VideoGamer.gr
49174 1 5ac0a250621
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Δημιούργημα της Frostbite Engine το FIFA 17!

Σε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις της σειράς FIFA, η EA αποφάσισε φέτος να χρησιμοποιήσει την Frostbite engine, σύμφωνα με δημοσίευμα του Game Informer.

Οι πληροφορίες λένε, πως πλέον όλοι οι μελλοντικοί sports τίτλοι της EA θα δημιουργούνται με την Frostbite Engine, με το FIFA 17 να κάνει την αρχή. Πιο συγκεκριμένα, τα sequel των Madden NFL 17, NHL 17 και NBA Live 17 θα χρησιμοποιήσουν για μια ακόμη χρονιά την Ignite Engine, με την μετάβαση να γίνεται στο κοντινό μέλλον.

frostbite

Η EA μέχρι στιγμής χρησιμοποιεί την Frostbite σε όλους τους μεγάλους τίτλους της γενιάς, όπως τα Need For Speed, Battlefield 4, Star Wars: Battlefront και Dragon Age Inquisition.

Το FIFA 17 αναμένεται να αποκαλυφθεί το συντομότερο δυνατό (δηλαδή στην E3), με την κυκλοφορία του να έχει προγραμματιστεί για κονσόλες και PC, πριν τον Σεπτέμβριο. Το FIFA 17 “θα απέχει κατά πολύ από τους προκατόχους του, σε θέματα personalization, immersion και διαγωνισμού,” σύμφωνα με τα λόγια του CEO της EA Andrew Wilson τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

FIFA 17

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

29/09/16