Δεν θα κυκλοφορήσει νέο Battlefield το 2017 - VideoGamer.gr
battlefield 1
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Δεν θα κυκλοφορήσει νέο Battlefield το 2017

Όπως επιβεβαίωσε ο Blake Jorgensen, CFO της EA, το Battlefield δεν θα επιστρέψει “για μερικά χρόνια”. Αντί αυτού, η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην κυκλοφορία ενός νέου Star Wars Battlefront τίτλου μέσα στον επόμενο χρόνο.

Μιλώντας στο 35ο πρόγραμμα επενδυτών Nasdaq, ο Jorgensen είπε: ” Δεν θα έχουμε νέο Battlefield τίτλο για τα επόμενα χρόνια. Του χρόνου θα έχουμε ένα νέο Star Wars Battlefront τίτλο”.

Το Battlefield 1 είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς, με την EA να μην έχει ανακοινώσει άλλα μελλοντικά σχέδια για το franchise πέραν των τεσσάρων expansion packs που θα ακολουθήσουν.

rendition1-img

Όσο για τον επόμενο τίτλο Battlefront, ο Jorgensen είπε πως το παιχνίδι θα είναι “πολύ μεγαλύτερο” και “πολύ πιο συναρπαστικό” από τον προκάτοχο του και πως η DICE προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί σχετικά με τα παράπονα που υπήρχαν για το υλικό του πρώτου τίτλου.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το περσινό Battlefront. Είναι ένα όμορφο παιχνίδι και ο κόσμος το αγάπησε. Οι όποιες κριτικές υπήρχαν είχαν να κάνουν με μεγαλύτερο περιεχόμενο. Οπότε λαμβάνουμε υπόψιν μας αυτές τις κριτικές καθώς δημιουργούμε το επόμενο παιχνίδι. Επίσης δουλέψαμε μόνο με την αρχική τριλογία. Του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε και υλικό από τις νέες ταινίες και πιστεύουμε πως αυτό θα βελτιώσει κατά πολύ τον τίτλο.”

Δεν έχουμε ακόμη κάποια ανακοίνωση για την κυκλοφορία του νέου Star Wars Battlefront, όμως αναμένουμε να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη του 2017.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Battlefield 1

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/10/2016