Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και λίγο πριν κλείσει η πρώτη χρονιά του VideoGamer Greece, διοργανώνουμε ακόμα ένα giveaway για τον Δεκέμβριο και αυτή τη φορά έχετε την τύχη στα χέρια σας! 2 τυχεροί τα Χριστούγεννα θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν τον αγαπημένο τους τίτλο από το 2015.

Πάρτε μέρος και εσείς στον διαγωνισμό και επιλέξτε τι δώρο θέλετε για τα Χριστούγεννα, μέσα από την παρακάτω λίστα των καλύτερων τίτλων του 2015:

Xmass2015-inner

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα: Fallout 4, The Witcher 3, Metal Gear Solid V, Just Cause 3Assassin's Creed Syndicate, Rainbow Six: Siege και Star Wars Battlefront!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook, να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και τέλος να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω σε αυτό εδώ το άρθρο, λέγοντας μας ποιον τίτλο θέλετε να κερδίσετε!

Οι 2 νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 20:00 μετά από κλήρωση, και θα ειδοποιηθούν άμεσα για την παραλαβή των δώρων τους.

Update λήξης διαγωνισμού

Οι δύο τυχεροί νικητές του Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού μας είναι η Sofia Yian, που κερδίζει το Fallout 4 και ο SnipeZz Gr που κερδίζει το Rainbow Six Siege!

Οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα στα email τους για την παραλαβή των δώρων τους!