Φτάσαμε αισίως στον τελευταίο μήνα της χρονιάς, τον μήνα που είναι όλα λίγο πιο γιορτινά και ευδιάθετα λόγω Χριστουγέννων και δικοπών ταυτόχρονα. Τα γλυκά και το φαγητό είναι ακόμη ένας παράγοντας που βοηθάει, όμως η μεγαλύτερη αιτία χαράς για όλους τους gamers είναι ο ελεύθερος χρόνος σε συνδιασμό με τον παγωμένο-κρύο καιρό των ημερών. Ο Δεκέμβρης δεν έχει και πάρα πολλές κυκλοφορίες, όμως δείχνει τελικά να έχει μερικές καλές κυκλοφορίες αφήνωντας χρόνο να απολαύσουμε παράλληλα gaming εμπειρίες απ' όλη την χρονιά.

Πάμε όμως να ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά:

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

 

Steep Hands-On Preview - videogamer.gr

Η Ubisoft αποφάσισε δώσει τον Xtreme Sports τίτλο που είχαμε εκαιρό να δούμε και μάλιστα ανοικτού κόσμου. Το Steep, έρχεται σε PS4, Xbox One και PC, υποσχόμενο να προσφέρει έναν ανοιχτό κόσμο βουνού, μαζί με 4 sports(Snowboard, Ski, Wingsuit Flying, Paragliding). Φυσικά θα υπάρχει και πλήρης δυνατότητα φωτογραφιών, βίντεο και δημιουργία challenges ώστε να δείξετε τις τρελές φιγούρες σας και να προκαλέσετε τους φίλους σας.

  • Gravity Rush 2 - PS4

gravity-rush-2-screen-01-ps4-eu-14jun16

Η Kat και η Raven επιστρέφουν στο Gravity Rush 2 σε μια ακόμη ιλιγγιώδη περιπέτεια, όπου μερικές φορές αντί να πέσετε, πετάτε. Πειραματιστείτε με τις νέες δυνάμεις της Kat που αψηφούν τη βαρύτητα για να αλλάξετε την κατεύθυνση της βαρύτητας και να τροποποιήσετε τη δύναμή της κατά βούληση.


Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

 

the-last-guardian

Το παιχνίδι μύθος..το παιχνίδι  που πέρασε απο 1000 κύματα και 9 χρόνια αναμονής είναι πλέον κοντά. Δεν μιλάω για άλλο απο το The Last Guardian, που επιτέλους θα φτάσει στις PS4 κονσόλες και θα διηγηθεί μια ιστορία συντροφικότητας, εμπιστοσύνης και φανταστικής περιπέτειας σε μια περίεργη, μυστήρια χώρα.


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

 

  • Bastion - XONE

bastion

Ανακάλυψε τα μυστικά του Calamity, μιας σουρεαλιστική καταστροφή που διέλυσε τον κόσμο σε κομμάτια, που έρχεται πλέον και στο Xbox One.


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

 

h2x1_smartdevice_supermariorun1

Το Super Mario Run είναι μια επί πληρωμή εφαρμογή όπου ο Mario χοροπηδά με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ τρέχει by default. Ο mobile τίτλος θα έχει γραφικά παρόμοια με το New Super Mario Bros. και θα έρθει κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων.