Η παραγωγή του The Last Guardian επιτέλους ολοκληρώθηκε! - VideoGamer.gr
the last guardian listing thumb 01 ps4 us 13jun16
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Η παραγωγή του The Last Guardian επιτέλους ολοκληρώθηκε!

Μετά από άπειρες καθυστερήσεις, η παραγωγή του The Last Guardian, τίτλος αποκλειστικά για το PlayStation 4, επιτέλους ολοκληρώθηκε! Ένας από τους παραγωγούς του παιχνιδιού, ο Jun Yoshino, έγραψε στο twitter ότι το παιχνίδι “έγινε χρυσό”, δηλαδή ότι είναι έτοιμο για διανομή.

The Last Guardian

Δυστυχώς, ο Jun διέγραψε το tweet του – ίσως έκανε μια ανακοίνωση που δεν θα έπρεπε να είχε κάνει. Παρ’όλα αυτά, λίγο αργότερα  o πρόεδρος της Sony, Shuhei Yoshida, επιβεβαίωσε ο,τι είχε ειπωθεί από τον παραγωγό του παιχνιδιού σε ένα δικό του tweet.

Αυτό σημαίνει πως , αν όλα πάνε όπως πρέπει αυτήν την φορά, το The Last Guardian θα κυκλοφορήσει στις αρχές του φετινού Δεκεμβρίου, σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα! Το γεγονός αυτό θα χαροποιήσει πολλούς PlayStation 4 fans που περίμεναν το παιχνίδι από το 2009 που ανακοινώθηκε. Ο τίτλος βρισκόταν σε διαδικασία παραγωγής από το 2007 , δηλαδή για περίπου 10 χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι άξιζε η αναμονή!

Δες την Collector's Edition του The Last Guardian - videogamer.gr

Το The Last Guardian δημιουργήθηκε από τον Fumito Ueda , στον οποίο επίσης οφείλουμε την ύπαρξη του Ico αλλά και του Shadow Of The Colossus. Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να δείτε μερικά λεπτά gameplay απ’τον πολύ αναμενόμενο επερχόμενο exclusive τίτλο της Sony.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Last Guardian

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

7/12/16