Στα πλαίσια της εκδήλωσης Jump Fiesta που πραγματοποιήθηκε στο Tόκυο, η Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το NieR: Automata. Το εν λόγω trailer φαίνεται εντυπωσιακό και δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για το νέο εγχείρημα από την ιδιαίτερα αγαπητή εταιρεία!

nier-automata_2016_04c6xff

Στοιχεία από άλλους τίτλους της Square Enix στο trailer του NieR: Automata!

Στο συγκεκριμένο gameplay trailer, οι developers έχουν δανειστεί στοιχεία από άλλους τίτλους της Square Enix. Η πρωταγωνίστρια του NieR Automata, χειρίζεται όχι μόνο το Engine Blade, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του Final Fantasy, αλλά και ένα δεύτερο όπλο το οποίο προέρχεται από τον κόσμο του Dragon Quest. O λόγος για το Cypress Stick, κατά την διάρκεια της χρήσης του οποίου οι αριθμοί που φαίνονται στην οθόνη και αποτελούν το damage των εχθρών αλλάζουν ώστε να μοιάζουν στους αντίστοιχους από την γνωστή σειρά Dragon Quest. Τα σεντούκια με τους θησαυρούς επίσης δείχνουν διαφορετικά στο συγκεκριμένο gameplay trailer, παίρνοντας μία πιο anime αισθητική η οποία ταιριάζει καλύτερα στο ύφος του Dragon Quest.

nier-automata_2016_04nvzvk

Το NieR: Automata αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2017 για PS4, ενώ αναμένεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του και για PC. Δείτε παρακάτω το trailer που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης Jump Fiesta!