Ασύρματα ακουστικά με θέμα Pokemon από τη Razer - VideoGamer.gr
dims 3
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ασύρματα ακουστικά με θέμα Pokemon από τη Razer

Τα σύρματα ακουστικά η αλλιώς και earbuds έχουν αρχίσει και παίρνουν μια άλλη τροπή καθώς πλέον οι εταιρείες εκτός από την ισχύ και τα τέλεια χαρακτηριστικά στοχεύουν και στο design. Πλέον όλοι θέλουν το διαφορετικό για αυτό λοιπόν η Razer θέλει να το κάνει για ακόμη μια φορά.

Το Pikachu set λοιπόν είναι γεγονός από την Razer με το κίτρινο ιδιαίτερο χρώμα τους αλλά αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο από όλα είναι η θήκη του εν λόγω πακέτου. Όπως λοιπόν είδατε και στην φωτογραφία η θήκη δεν είναι άλλη από μια Pokeball. Το όλο κακό της υπόθεσης είναι πως η διάρκεια ζωής τους είναι μόλις τρεις ώρες οπότε ίσως χρειαστείτε να κουβαλάτε μαζί σας την Pokeball για να φτάσετε τις 15 ώρες.

Με drivers 13mm, διαθέτουν πιστοποίηση IPX4 και Bluetooth 5.0. και οι ειδοποιήσεις θα γίνονται μέσα από τη φωνή του Pikachu (μένει να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό). Η θήκη θα έχει ένα φωτιζόμενο φωτάκι δείχνοντας μας το ποσοστό μπαταρίας ενώ θα υπάρχει και ένα λουράκι για να μπορούμε να το κρεμάσουμε στο χέρι μας. Σίγουρα παραμένι ένα χαριτωμένο δώρο για τους λάτρεις του είδους αλλά λόγω της παγκόσμιας καραντίνας είναι πολύ δύσκολο να τα δούμε εδώ κοντά μας. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Κίνα στις 16 Απριλίου στα 849 γουαν που σημαίνει πως είναι γύρω στα 110 ευρώ.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ