Darksiders II: Deathinitive Edition Review - VideoGamer.gr
darksiders 2 deathinitive edition
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Darksiders II: Deathinitive Edition Review

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου τα Remaster δίνουν και παίρνουν. Πραγματικά έχουμε φτάσει σε σημείο πλέον όπου οι περισσότερες αν όχι όλες οι εταιρείες κάνουν τα παιχνίδια τους Remaster. Μπορούμε να πούμε πως ορισμένες προσπάθειες είναι αρκετά αξιόλογες, με το να δίνουν στον gamer την ευκαιρία να ξαναζήσει την εμπειρία ενός ωραίου παιχνιδιού, με έναν καλύτερο τεχνικό τομέα και κάποια ακόμη έξτρα πράγματα.

Την τύχη της με Remaster φαίνεται πως θέλησε να δοκιμάσει και η Gunfire Games η οποία μπήκε στον χώρο της νέας γενιάς με το Darksiders II: Deathinitive Edition. Για πάμε να δούμε αν το παιχνίδι της Gunfire Games καταφέρνει στο να ευχαριστήσει το κοινό. Το Darksiders II: Deathinitive Edition τρέχει στα 1080p/30fps, με το frame drop να υπάρχει σε αρκετά σημεία. Επίσης ο τίτλος έχει βελτιωθεί αρκετά σε στον οπτικό τομέα και textures. Εκτός από αυτό, το παιχνίδι περιλαμβάνει και το DLC του τίτλου, που είχε κυκλοφορήσει και πρόσθεσε κάποιες επιπλέον αποστολές. Πέρα από αυτά δεν μπορούμε να πούμε πως το Darksiders II: Deathinitive Edition πρόσθεσε κάτι παραπάνω, παρόλα αυτά όμως το παιχνίδι παραμένει στο να είναι ένα εξαιρετικό RPG.

10579817_10201152152043353_1024757142_o

 Ιστορία

Ένα παιχνίδι σαν το Darksiders θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει να κάνει με κάποιον τρόπο και με τη θρησκεία η τουλάχιστον έτσι το βλέπουμε εμείς. Μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού η Αποκάλυψη ήρθε πριν την ώρα της και κατηγορήθηκε ο War για αυτό. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα για τον Death να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη ο οποίος είναι ένας από τους καβαλάρηδες της αποκάλυψης. Στόχος του Death είναι να αποδείξει την αθωότητα του αδερφού του ο οποίος κατηγορείτε για την Αποκάλυψη. Όπως καταλαβαίνετε κάπου εδώ ξεκινάει το ταξίδι του πρωταγωνιστή μας, όπου αρχίζει από την τρομαχτική κόλαση με το να φτάνει μέχρι και τα βασίλεια του παραδείσου. Μέσα στο Darksiders II: Deathinitive Edition θα συναντήσετε αρκετούς NPCs οι οποίοι θα προσθέσουν την δικιά τους πινελιά στην ιστορία του παιχνιδιού μέσα από τα αρκετά side quests που θα σας δώσουν. Επίσης κάτι ενδιαφέρον μπορείτε να κάνετε είναι να πουλάτε και να αγοράζετε διάφορα όπλα και αντικείμενα όπως ένα κλασσικό RPG. Κάτι άλλο πολύ καλό που προσφέρει ο τίτλος είναι το fast travel, το οποίο σας προσφέρει την δυνατότητα να επισκεφθείτε περιοχές που έχετε ήδη εξερευνήσει.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα, μπορούμε να πούμε πως το Darksiders II: Deathinitive Edition έρχεται με μια δόση ανανέωσης του τίτλου, με τον οπτικό τομέα να είναι αισθητά καλύτερος.

12366859_10201152156923475_936007438_n

Gameplay

Όσοι δεν έχουν ιδέα για το τι είναι το Darksiders II πρόκειται για έναν hack and slash τίτλο με αρκετά στοιχεία που μας θυμίζουν RPG. Αυτό όπως καταλαβαίνετε σημαίνει πως ο χαρακτήρας σας ανεβαίνει level κερδίζοντας XP με διάφορες μάχες και quests. Επίσης κάτι ακόμη που εντυπωσιάζει είναι το loot system του παιχνιδιού το οποίο έχει αποκτήσει πολύ μεγαλύτερο βάθος αυτή τη φορά. Με μία ματιά μπορούμε να πούμε πως το gameplay του τίτλου είναι άψογο για αρκετά εθιστικό. Οι μάχες είναι αρκετά απολαυστικές και σε καμία περίπτωση δεν κουράζουν. Κάτι που ίσως το βρείτε κατά κάποιο τρόπο επαναλαμβανόμενο είναι τα dungeons αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που θα σας χαλάσει την συνολική εμπειρία. Στο παιχνίδι θα περάσετε αρκετό χρόνο με το να λύνετε γρίφους αλλά και puzzles τα οποία αποτελούν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ήχος αλλά και το soundtrack του παιχνιδιού παιχνιδιού βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και σίγουρα δεν απογοητεύουν.

Τεχνικός τομέας

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το Darksiders II: Deathinitive Edition τρέχει στα 1080p/30fps και σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε πως παρατηρήσαμε το φαινόμενο του frame drop. Παρόλα αυτά από την άλλη μεριά έχουμε ένα εξαιρετικό voice acting για το είδος του και τον ήχο του παιχνιδιού να βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα.

12394376_10201152189844298_2114116015_o

Σύνοψη

Το Darksiders II: Deathinitive Edition αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή ειδικά για τα άτομα τα οποία δεν έχουν ξαναδοκιμάσει τον συγκεκριμένο τίτλο. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς το οποίο συνδυάζει σχεδόν όλα σε πολύ καλό βαθμό. Παίρνει όλα τα καλά του τίτλου από την προηγούμενη γενιά και τα κάνει σχεδόν όλα καλύτερα. Δυστυχώς όμως το παιχνίδι δεν θυμίζει και τόσο Remaster. Παρόλα αυτά είναι ένα παιχνίδι που προσφέρει μία ικανοποιητική διάρκεια (γύρω στις 20 ώρες), ένα υπέροχο ανανεωμένο loot system και όλα αυτά σε μία αρκετά προσιτή τιμή.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα
darksiders 2 deathinitive edition

verdict

Μια πολύ καλή επιλογή για αυτούς που λαχταρούν να παίξουν ένα ωραίο Action RPG παιχνίδι.

8 Υπέροχο Loot System Ήχος και Sountrack Διάρκεια Παρά το rework που έγινε υπάρχουν πτώσεις στο framerate Θυμίζει Last Gen

ΣΧΟΛΙΑ