Ξεκινάει παραγωγή η ταινία Uncharted με νέο σκηνοθέτη - VideoGamer.gr
Dnr00lV
· Γράφει η Δήμητρα Καψάλα

Ξεκινάει παραγωγή η ταινία Uncharted με νέο σκηνοθέτη

Καλά νέα για τους φανς της σειράς παιχνιδιών Uncharted! Η Sony μετά την καθυστέρηση που είχε ανακοινώσει για τη δημιουργία της ταινίας, ξεκινάει δυναμικά την παραγωγή με το νέο σκηνοθέτη Shawn Levy.

Μετά την αφαίρεση της ταινίας από το πρόγραμμα της Sony στη πριν περίπου 2 μήνες, η παραγωγή ξαναμπαίνει σε τροχιά με αυτήν την ανακοίνωση.

Ο Shawn Levy έχει συμμετάσχει ως παραγωγός και σε μεγάλο αριθμό επιτυχημένων ταινιών και σειρών και έχει σκηνοθετήσει εξίσου σημαντικά project, όπως το Real Steel και Night at the Museum, με την πιο πρόσφατη επιτυχία του να ξεχωρίζει, τη σειρά Stranger Things του Netflix όπου και σκηνοθέτησε τα επεισόδια 3 και 4. Το τελευταίο από αυτά γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο κοινό και δοξάστηκε από τους κριτικούς, πράγμα που μας κάνει αισιόδοξους για το πολυαναμενόμενο Uncharted. Το σενάριο έχει ήδη γραφτεί από τον επίσης καταξιωμένο Joe Carnahan (The Blacklist).

Η επιβεβαίωση για την έναρξη συζητήσεων για την ταινία αυτή έγινε το 2009 και από τότε το στούντιο πασχίζει να έρθει σε συμφωνία με τους συντελεστές της, οι οποίοι έχουν αλλάξει σε μεγάλο μέρος σήμερα. Ο ηθοποιός Nathan Fillion (Firefly) μάλιστα, είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία στο Twitter όπου ζητούσε από τους fans να στηρίξουν την ταινία και αυτόν στο ρόλο του Nathan Drake, καθώς όντως η ομοιότητα που έχει με τον χαρακτήρα είναι αξιοσημείωτη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δείχνουν ότι ο τίτλος της ταινίας θα είναι ίδιος με του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, Uncharted: Drake’s Fortune και φαίνεται ότι θα ακολουθούν την ιστορία του. Μένει φυσικά να δούμε αν τα τόσα χρόνια στο στάδιο της προ-παραγωγής σημαίνουν και καλύτερο αποτέλεσμα!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Uncharted 4: A Thief’s End

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/05/2016