Wild ή Standard Mode για το Hearthstone - VideoGamer.gr
hearthstone
· Γράφει ο Μιχάλης Βάσιος

Wild ή Standard Mode για το Hearthstone

Στην προσπάθεια της η Blizzard να βοηθήσει τους παίκτες του Hearthstone “ανακάλυψε” 2 τρόπους για να παίζεις το παιχνίδι της.

Για τους καινούριους προσπάθησε να ελαττώσει το πλήθος των καρτών, έτσι ώστε να μάθουν το παιχνίδι σιγά σιγά, όπως και ο ρυθμός απόκτησης νέων καρτών. Επινόησε λοιπόν το Standard mode στο οποίο επιτρέπονται μόνο οι κάρτες των τελευταίων 2 ετών, εκτός από τις βασικές και τις κλασικές Κάρτες. Σε αυτό το κόλπο έβαλε μέσα περιστασιακά και το Tavern Brawl. Έτσι και το παιχνίδι μαθαίνεται πιο εύκολα χωρίς να χάνεσαι ανάμεσα σε τις κάρτες και τους άπειρους συνδυασμούς. Επίσης βοηθά τους νέους παίκτες να αντιμετωπίσουν παλαιότερους που έχουν περισσότερες κάρτες και εμπειρία θέτοντας κοινές βάσεις. 500px Game formats window

Από την άλλη για όλους εμάς τους παλιότερους υπάρχει (ευτυχώς) το Wild mode στο οποίο παίζουν όλα. To μόνο αρνητικό είναι πως τις κάρτες μόνο τις φτιάχνεις… Οπότε υπομονή και επιμονή. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το animation με τα κλαδιά που βγαίνουν παντού. Κάτι από την ωραία κοιμωμένη που κοιμόταν 100 χρόνια. Δαιδαλώδεις συνδυασμοί, έξυπνα deck και πολύ ψάξιμο είναι αυτό που προσφέρει το wild mode και για αυτό αρέσει.

Η επιλογή είναι δικιά σας, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε και τα δύο. Εξάλλου σε όποιο mode πιάσεις μεγαλύτερη βαθμολογία, εκείνη είναι που μετράει για το αντίστοιχο δώρο. Καλή επιτυχία!


Για περισσότερο Hearthstone δες ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

HearthStone: Heroes of Warcraft

Για: iOS, PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2014