Με κόπο τελείωσες το Quest που είχες και έκανες και τρίτη νίκη ταυτόχρονα. Μπράβο κέρδισες άλλα 10 νομίσματα. Σύνολο 150... Τώρα τι κάνεις: αγοράζεις pack ή παίζεις arena;

Hearthstone Packs

Ένα δίλημμα που έχει εύκολη απάντηση. Αν ξεκίνησες πριν μια βδομάδα το παιχνίδι απλά αγοράζεις ένα pack. Το να μπεις σε διαδικασία να χαλάσεις 150 νομίσματα για να παίξεις arena και να χάσεις 3 φορές δεν είναι κάτι που θα σου αρέσει. Θα πάρεις βέβαια τις καρτούλες σου αλλά με τα υπόλοιπα 50 νομίσματα που ξόδεψες θα πάρεις ότι σου δώσει το παιχνίδι (συνήθως λίγο dust για να σου βρίσκεται...) Άρα μπες στο menu και ξεκίνα με τις παλιές κάρτες.

Το Hearthstone θέλει υπομονή

Μετά από 5-6 αγορές και πολύ υπομονή πήγαινε στο επόμενο expansion και μετά στο επόμενο. Αργό αλλά είσαι σίγουρα κερδισμένος γιατί με αυτόν τον τρόπο παίρνεις ένα pack σχεδόν κάθε 2 μέρες. Απλά υπομονή...

Hearthstone Hero Selection

Αν τώρα το "έχεις" και παίζεις αρκετά, έχεις περάσει το προηγούμενο στάδιο και μπορείς εύκολα να ρισκάρεις. Προκάλεσε την τύχη σου και ξεκίνα μια arena. Για τους παίχτες που παίζουν καιρό Hearthstone είναι ίσως ότι πιο καλό και ότι πιο δίκαιο έχει να σου δώσει το παιχνίδι (για αυτό και το πληρώνεις ακριβά...). Δημιούργησε το deck σου από το μηδέν, ανεξάρτητα από τις κάρτες που έχεις στην συλλογή σου, όπως και ο αντίπαλος. Επέλεξε με προσοχή και μπες στην arena.

Στόχος σου είναι οι 3 νίκες και τα 3 δώρα. Κάπου εκεί είσαι σχεδόν στο value for money. Πήρες το pack και κάτι ακόμα. Ίσως λίγα νομίσματα και λίγο dust. Ίσως καμιά χρυσή κάρτα. Από εκεί και μετά όσες πιο πολλές νίκες τόσο καλύτερα δώρα. Πάρε το κλειδί σου και άνοιξε την κλειδαριά.

Hearthstone Arena Keys

Πάντως ότι και να αποφασίσεις να κάνεις στο τέλος μην ξεχνάς να βλέπεις την συλλογή σου. Μπορεί να έχεις τριπλές κάρτες που χρειάζονται "σπάσιμο". Δες τι σου έτυχε αναβάθμισε τα deck σου και μπες ξανά στην μάχη. Αν δεν πήρες κάτι καλό μην απελπίζεσαι. Όλες οι κάρτες χρειάζονται!