Twitch: Έρχεται υποστήριξη 1080p/60FPS - VideoGamer.gr
133cf6d6 3ca6 4c5b 98c3 e7997410641f twitch banner
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Twitch: Έρχεται υποστήριξη 1080p/60FPS

Η δημοφιλής video streaming πλατφόρμα Twitch δήλωσε ότι η υπηρεσία της θα δεχθεί σύντομα, νέες προσθήκες και αλλαγές με σκοπό την επίτευξη καλύτερης ποιότητας.

Η Amazon, η εταιρεία πίσω από το Twitch, είχε υποσχεθεί ότι πολύ σύντομα θα “ξεδιπλώσει” την, πολυπόθητη για πολλούς, υποστήριξη 1080p / 60fps βίντεο recording. Το προηγούμενο όριο bit-rate στα 3.5 Μegabit (Μbit) δέχεται μια αισθητή αύξηση, με το νέο συνιστώμενο ρυθμό του bit-rate να κυμένεται στο όριο μεταξύ τριών και έξι Megabits (3-6 Mbit). Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι κάθε frame μπορεί να περιέχει περισσότερες πληροφορίες, παρέχοντας μια ώθηση στην συνολική ποιότητα της εικόνας. Κάτι τέτοιο αποτελεί ιδιαίτερα ωφέλημο για fast action τίτλους βιντεοπαιχνιδιών, καθώς παρέχει γρηγορότερο frame passing.

0-qXb2wnzM9hps-VtJ

Τα κανάλια των Streamer έχουν ήδη αναβαθμιστεί από την νέα προσθήκη και μπορούν να ελέγξουν την παραπάνω προσθήκη απλά διατρέχοντας στον Twitch Inspector, και ελέγχοντας για την ένδειξη “Transcode V2”.  Τα υπόλοιπα κανάλια και λογαριασμοί της δημοφιλούς video streaming πλατφόρμας Twitch θα αναβαθμιστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Επιπλέον, οι θεατές θα έχουν επίσης πολλές περισσότερες επιλογές ποιότητας στη διάθεσή τους, εξασφαλίζοντας ότι έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής.

Επισκεφθείτε τον Twitch Inspector και  ελέγξτε τα τελευταία στοιχεία ροής σας, για την ένδειξη που ονομάζεται “Transcode V2”. Μόλις έχετε πρόσβαση (ενώ η υποστήριξη για όλα τα υπόλοιπα κανάλια θα γίνει μέσα τις προσεχείς εβδομάδες), οι θεατές σας θα είναι σε θέση να ανοίξουν το μενού ρυθμίσεων βίντεο, και βρουν περισσότερες ρυθμίσεις ποιότητας  από ό, τι “‘p” σε ένα πιάτο με pepperoni πίτσα.» αναφέρει το Twitch.

Ο Twitch Inspector διαθέτει κάτι περισσότερο από απλά επιλογές ποιότητας. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αντιμετωπίσετε τη σταθερότητα του video stream σας, ενώ σσας παρέχει την δυανταόττηα να τρέξετε test streams πριν βγείτε στον αέρα. Έτσι, οι θεατές σας θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από εσάς.”

Εσείς πως κρίνεται αυτήν την νέα προσθήκη της video streaming πλατφόρμας Twitch? Αν και πολύ από εμάς δεν θα μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτά τα παραπάνω “p’s” καθώς και την καλύτερη ποιότητα χάρις των μικρών ταχυτήτων download που παρέχονται από τους ISP’s της χώρας μας, εξερούνται όσοι διαθέτουν συνδέσεις VDSL οι οποίοι αν και λιγοστοί θα μπορέσουν να απολαύσουν αυτή την πολύτιμη προσθήκη.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ