Το Transport Fever είναι το Transport Tycoon που τόσο καιρό περιμένατε - VideoGamer.gr
48209 1 7bcca164881
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Transport Fever είναι το Transport Tycoon που τόσο καιρό περιμένατε

Η Urban Games ανακοίνωσε το Transport Fever, ένα νέο tycoon simulator το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε δρόμους, σιδηροδρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια και ότι έχει να κάνει με τα μέσα μεταφοράς, όλα σε ένα καλοδουλεμένο παιχνίδι.

Ο τίτλος έρχεται στο PC μέσα στο φθινόπωρο του 2016 και σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε με 120 διαφορετικούς τύπους τραίνων, πλοίων, λεωφορείων, τραμ και φορτηγών που είναι ιστορικά εμπνευσμένα από τις χώρες τις Ευρώπης και της Αμερικής.

Στο Transport Fever μπορείτε να βρείτε πολλές αποστολές αλλά και το Endless Mode που δίνει την ευκαιρία στους παίχτες να δημιουργήσουν τις ονειρικές γραμμές μεταφοράς τους χρησιμοποιώντας τα παντοδύναμα track constructor tools, με υποστήριξη από την modding community του Steam Workshop.

“Όλα αυτά κάνουν το Transoprt Fever ένα next generation transport simulation παιχνίδι,” είπε ο developer. “Αυτό βοηθάει το genre των Transport Tycoon, καθώς με αυτό τον τρόπο κρατούν την θέση που έχουν στην βιομηχανία του gaming όλα αυτά τα χρόνια.”

firewatchvgotm

Εσείς μην ξεχνάτε τον μηνιαίο Διαγωνισμό μας για τον VideoGamer of the Month Απριλίου με τον οποίο μπορείτε και εσείς να κερδίσετε το Firewatch, κάνοντας εγγραφή στο site και σχολιάζοντας και εσείς παρέα με εμάς τα νέα που κυκλοφορούν καθημερινά.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ