To PlayStation 4 Pro θα υποστηρίζει SATA 3.0 - VideoGamer.gr
· Γράφει η

To PlayStation 4 Pro θα υποστηρίζει SATA 3.0

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την αποκάλυψη του PlayStation 4 Pro, στο φετινό PlayStation Meeting. Παρόλα αυτά η Sony δεν έχει ανακοινώσει καμία λεπτομέρεια σχετικά με το hardware της κονσόλας.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά κάθε κονσόλας είναι και ο σκληρός δίσκος. Η κανονική έκδοση του PS4 υποστηρίζει SATA 2.0, το οποίο πλέον θεωρείται ξεπερασμένο. Πολλοί λοιπόν ελπίζουν ότι το νέο αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro θα έχει SATA 3.0, ώστε να υποστηρίζει γρηγορότερες ταχύτητες σε περίπτωση αλλαγής του stock σκληρού δίσκου.

ps4-pro

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Masayasu Ito, αντιπρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, στο Ιαπωνικό blog 4Gamer, ανέφερε πως το PS4 Pro δεν θα υποστηρίζει SATA 3.0. Όμως λίγο αργότερα η Sony σε μια ανακοίνωση στο ίδιο site, διόρθωσε τον Ito, επιβεβαιώνοντας τις φήμες και έτσι πλέον και επίσημα το PlayStation 4 Pro θα υποστηρίζει SATA 3.0!

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό νέο για όσους ενδιαφέρονται να αλλάξουν τον δίσκο 1TB με τον οποίο θα κυκλοφορήσει το PS4 Pro, για έναν ταχύτερο σκληρό δίσκο ή ακόμη και SSD.

Το PlayStation 4 Pro κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ