Το νέο Hitman θα είναι πλήρως επεισοδιακό - VideoGamer.gr
Hitman2016pic1
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Το νέο Hitman θα είναι πλήρως επεισοδιακό

Πριν λίγες μέρες η IO Interactive ακύρωσε όλες τις προπαραγγελίες για το νέο Hitman, ισχυριζόμενη πως “το προϊόν έχει αλλάξει σημαντικά“. Η μεγάλη αυτή αλλαγή ίσως δυσαρεστήσει κάποιους, μιας και το νέο Hitman θα είναι πλήρως επεισοδιακό. Το πρώτο μέρος θα είναι μια αποστολή που θα διαδραματίζεται στο Παρίσι, και θα παίζει τον ρόλο του προλόγου. Το δεύτερο μέρος είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, και θα είναι μια αποστολή στην Ιταλία, ενώ το τρίτο μέρος που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, θα είναι μια αποστολή στο Μαρόκο. Το παιχνίδι θα επεκταθεί με περισσότερο περιεχόμενο και καινούργια updates, όσο θα περνά ο καιρός.

Η IO Interactive αναφέρει: “Πήραμε την απόφαση να κυκλοφορήσουμε το νέο παιχνίδι Hitman σε επεισόδια. Ένας από τους λόγους που μας έκανε να πάρουμε αυτήν την απόφαση, είναι πως θέλαμε να εξασφαλίσουμε πως το περιεχόμενο θα είναι αρκετά ποιοτικό, για ένα νέο παιχνίδι Hitman. Ο μεγαλύτερος λόγος ωστόσο, είναι πως θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό παιχνίδι, το οποίο θα επεκτείνετε και θα εξελίσσετε με τον καιρό, χτίζοντας μια καλύτερη βάση για τα επόμενα. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίρνει μέρος σε μια πλοκή, την οποία θα συνεχίσουμε σε μελλοντικά παιχνίδια Hitman.”

Hitman-1

Επειδή ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια οι τιμές έπεσαν. Ο πρόλογος μαζί με την αποστολή στο Παρίσι θα κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ όλα τα μελλοντικά επεισόδια θα κοστίζουν από 10 ευρώ το καθένα. Προς το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα και η έκδοση που θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο σε φυσική μορφή, ενώ η Collector’s Edition έχει ήδη κάνει την εμφάνιση της στο Amazon και πολλές ακόμα ιστοσελίδες.

Ο πρόλογος θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου, ενώ η beta θα ανοίξει για τους κατόχους υπολογιστών στις 19 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Hitman

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2016