Ακυρώθηκαν οι προπαραγγελίες του Hitman - VideoGamer.gr
hitman 7
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Ακυρώθηκαν οι προπαραγγελίες του Hitman

H Sony έχει αρχίσει να ακυρώνει όλες τις digital προπαραγγελίες του Hitman για το PS4 μετά από ενημέρωση της Square Enix πως “το προϊόν έχει αλλάξει σημαντικά“.

Έτσι η Sony έστειλε χτες αργά το βράδυ ένα μήνυμα σε όσους έχουν προπαραγγείλει ήδη, εξηγώντας πως ενημερώθηκε από τον publisher του τίτλου πως το προϊόν που έχουν προπαραγγείλει έχει αλλάξει σημαντικά, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ακυρώσει όλες τις προπαραγγελίες, λέγοντας πως μια “Αναθεωρημένη προπαραγγελία του τίτλου θα είναι διαθέσιμη σύντομα στο store”.

Η IO Interactive πάντως, ζητάει από τους fans να μην πανικοβάλονται ενώ τους διαβεβαιώνει πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Μάρτιο.

Πιθανότατα οι αλλαγές στην έκδοση της προπαραγγελίας έχουν να κάνουν με το μοντέλο pricing που δημιούργησε πολλά αρνητικά σχόλια, αφού ζητούσε από τους μελλοντικούς αγοραστές, να πληρώσουν το πλήρες ποσό του τίτλου, για περιορισμένο περιεχόμενο στην αρχή, και συνεχή δωρεάν updates με επιπλέον περιεχόμενο μέσα στο 2016.

hitman_12

Αυτή η λογική απογοήτευσε πολλούς fans, αναγκάζοντας την Square Enix να αλλάξει τα πλάνα της κυκλοφορίας του τίτλου και να χαμηλώσει την τιμή.

Το Hitman θα είναι διαθέσιμο μόνο σε ψηφιακή μορφή στην κυκλοφορία του, με μια boxed έκδοση να αναμένεται για τα PS4, Xbox One και PC μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Hitman

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2016