Το dummy finger στο Resident Evil 7 ενδέχεται να έχει κάποια χρήση - VideoGamer.gr
Resident Evil 7
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το dummy finger στο Resident Evil 7 ενδέχεται να έχει κάποια χρήση

Το Resident Evil 7  ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που είδαμε στην φετινή E3. Έγινε η ανακοίνωση, παίξαμε το demo, αλλά δεν τελειώνει εδώ φυσικά. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσαμε για αυτό το παιχνίδι.

Το demo του Resident Evil 7 είχε τρόμο, αγωνία, εξερεύνηση και αρκετά μυστήρια. Φυσικά δεν είναι P.T. που ανακαλύπταμε μυστήρια και ένα χρόνο μετά αλλά και εδώ η Capcom δεν απέχει και πολύ από αυτό που κατάφερε ο Kojima.

Υπάρχουν κάποια μυστήρια όπως είπαμε αλλά ένα δεν έχει λυθεί. Εδώ και κάποια καιρό υπάρχουν αρκετοί που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του dummy finger. Ένα tease που έγινε πρόσφατα από την Capcom δείχνει πως για τώρα τουλάχιστον το dummy finger δεν έχει κάποια χρήση.

finger

Μετά από αυτό αρκετοί αναρωτήθηκαν τι μπορεί να σημαίνει αυτό το μήνυμα που έχει πάνω η εικόνα. Έπειτα όμως παρατήρησαν πως αυτό το μήνυμα βρίσκεται πάνω σε ένα ημερολόγιο. Το Σεπτέμβριο έχουμε το Tokyo Game Show και γιατί όχι να δούμε και ένα δεύτερο demo όπου λύνεται και αυτό το μυστήριο.

Τέλος να πούμε πως το demo έκανε τρομερή επιτυχία καθώς ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια downloads και μην ξεχνάμε πως κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS4.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι να κυκλοφορήσει αυτός ο τίτλος θα συζητηθεί πάρα πολύ και από εμάς αλλά και γενικά.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016