Το Star Wars game της Jade Rayomnd μέσα στα επόμενα τρία χρόνια - VideoGamer.gr
visceral star wars amy hennig
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Star Wars game της Jade Rayomnd μέσα στα επόμενα τρία χρόνια

Κατά τη διάρκεια του UBS Global Technology Conference στο San Francisco με την EA φυσικά να δίνει το παρόν και να κάνει μερικές δηλώσεις που μας αφορούν όλους μας.

Εκεί ο Chief Financial Officer της EA, Blake Jorgensen, είπε πως αυτή τη στιγμή ίσως οι μεγαλύτεροι τίτλοι στο θέμα του open world να είναι αυτοί του Assassin’s Creed αλλά και φυσικά Grand Thet Auto. Δηλώνει πως τα συγκεκριμένα παιχνίδι δίνουν την καλύτερη εμπειρία στο θέμα open world. H EA ακόμη δεν έχει κάνει το μεγάλο της βήμα σε αυτό το είδος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα action games δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά.

Για αυτό όμως προσέλαβαν την Jade Raymond η οποία έχει πείρα στο συγκεκριμένο είδος και αυτή τη στιγμή φτιάχνει κάτι το εξωπραγματικό στην Visceral Games μαζί με την λατρεμένη Amy Hennig.

jade-raymond-amy-hennig-star-wars-visceral-ea

Σύμφωνα λοιπόν με τον Blake Jorgensen, το επερχόμενο Star Wars action game θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την εταιρεία να μεγαλώσει πάνω σε ένα ήδη τεράστιο franchise. Τέλος δήλωσε ότι το παιχνίδι αυτό θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εμείς πιστεύουμε ότι θα είναι κάπου μέσα στο 2018 η κυκλοφορία του συγκεκριμένου παιχνιδιού καθώς για το 2017 έχουμε το Star Wars Battlefront 2.

Διαβάστε επίσης κάτι πολύ σχετικό και ενδιαφέρον: Το μέλλον του Star Wars στην EA.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ