Το μέλλον του Star Wars στην ΕΑ - VideoGamer.gr
EA Star Wars
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το μέλλον του Star Wars στην ΕΑ

Οι εποχές που διανύουμε είναι σημαδεμένες με Star Wars. Αυτό το λέω γιατί γίνεται ένας μεγάλος χαμός εκεί έξω όσον αφορά τις ταινίες αλλά και τα παιχνίδια Star Wars που έχουμε καθ΄οδόν.

Αυτό φυσικά είναι κάτι το οποίο δεν μας ενοχλεί καθόλου. Τα τελευταία τρία χρόνια περίπου η EA σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται (E3, Star Wars day, Gamescom και όχι μόνο) μας δείχνει τον καλύτερο της εαυτό όσο αφορά το Star Wars. Για δύο χρόνια μας έδειχνε το λατρεμένο Star Wars Battlefront με αποτέλεσμα να πάρουμε κάτι που φαίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος ότι έχει φτιαχτεί με μεράκι. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμφωνούν αλλά εγώ όπως έχω ξαναπεί βλέπω τι έχει το παιχνίδι και όχι τι δεν έχει.

jade-raymond-ΕΑ-star-wars

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που είδα το πρώτο βίντεο για το Star Wars Battlefront που ήταν στην E3 του 2014 είδα κάποιους ανθρώπους που του άρεσε πολύ αυτό που έφτιαχναν. Από εκεί ομολογώ να πω ότι με κέρδισε η EA φυσικά έμενε να δω και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα.

Όταν κυκλοφόρησε το Star Wars Battlefront το σύμπαν του Star Wars μεγάλωσε κατά πολύ και η EA δεν σκόπευε να μείνει εκεί. Βλέπαμε μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας όπως Amy Hennig να πηγαίνει στην Visceral Games. Να πούμε πως εδώ και αρκετό καιρό λεγόταν ότι η Visceral Games έφτιαχνε ένα παιχνίδι Star Wars μέχρι που πριν από μερικούς μήνες έγινε επίσημο και πήραμε μια πρώτη γεύση μερικά πλάνα του παιχνιδιού. Εκτός από το Star Wars της Visceral Games το οποίο θα είναι ένα action third person shooter και φαίνεται ότι το Uncharted συναντάει το Star Wars. Έπειτα έχουμε μια κυκλοφορία που λίγο πολύ ήταν γνωστή και αυτή είναι η κυκλοφορία του Star Wars Battlefront 2.

star-wars-visceral-ΕΑ-concept

Εκτός από αυτά τα παιχνίδια έχουμε ακόμη έναν τίτλο Star Wars ο οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Respawn Entertainment και δεν μπορούμε να πούμε πως γνωρίζουμε πράγματα για αυτό. Το θέμα είναι ότι EA φαίνεται ότι έχει πολύ κόσμο που θέλει και του αρέσει να το κάνει αυτό.

Όπως έχουν μιλήσει και πολλά άτομα που δουλεύουν πάνω στα παιχνίδια είναι πολύ ενθουσιασμένοι για το έργο τους καθώς ξέρουν ότι ο κόσμος του Star Wars είναι τεράστιος και θέλουν να φτιάξουν όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούν για τους fans. Μην ξεχνάμε και το Star Wars: The Old Republic της Bioware που εξακολουθεί να μεγαλώνει με τα expansion του.

Όπως μπορεί να καταλάβατε για αυτό το εν λόγω άρθρο έχει σαν τίτλο ”To μέλλον του Star Wars στην EA” γιατί αυτό είναι και η πραγματικότητα. Προσωπικά εγώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό και πιστεύω πως είστε και εσείς το ίδιο.

Ας ελπίσουμε να κάνει το καλύτερο δυνατόν για εμάς που αγαπάμε αυτό το franchise αν και αυτό πιστεύω πως το έχει κάνει ήδη.

Έχουμε ακόμη πολλά να δούμε όμως. Εσάς ποια είναι γνώμη σας που η μια εταιρεία κολοσσός που ακούει στο όνομα EA έχει αναλάβει ολοκληρωτικά το Star Wars universe;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ