Συγκριτικό βίντεο για το Assassin's Creed The Ezio Collection - VideoGamer.gr
Assassin’s Creed The Ezio Collection
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Συγκριτικό βίντεο για το Assassin’s Creed The Ezio Collection

Γίνεται να περάσουμε φθινόπωρο χωρίς Assassin’s Creed; Μάλλον όχι. Αυτό το μήνα λοιπόν έχουμε την κυκλοφορία του Assassin’s Creed The Ezio Collection.

Μιας και πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του εν λόγω πακέτου η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκριτικό βίντεο για του Assassin’s Creed The Ezio Collection ανάμεσα στο PS3 και στο PS4.  Όπως ήδη μάλλον γνωρίζετε το πακέτο θα περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood και Assassin’s Creed: Revelations.

Φυσικά το πακέτο θα περιλαμβάνει όλο το έξτρα περιεχόμενο που κυκλοφόρησε για τα παιχνίδια. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η βελτίωση που έχει γίνει σε textures, lighting effects και όχι μόνο, είναι εμφανές.

Φυσικά αυτή η τριλογία είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο Ezio Auditore da Firenze καθώς το πακέτο εξιστορούν ολοκληρωτικά την ιστορία του. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν για κάποιο που δεν έχει παίξει το παιχνίδι τα συγκεκριμένα παιχνίδια να ζήσουν την εκπληκτική ιστορία του Ezio.

Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου σε PS4, Xbox One και PC.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι σε αυτόν τον μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Watch Dogs 2 της Ubisoft σε Uplay Key για PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greeece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Για: PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

17/11/16