Το Red Dead Redemption 2 θα είναι ένα συναισθηματικό παιχνίδι - VideoGamer.gr
3145639 screenshot2016 10 20at16.06.39
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Το Red Dead Redemption 2 θα είναι ένα συναισθηματικό παιχνίδι

‘Νομίζω ότι είναι καιρός να δούμε την Αμερική πιο αισιόδοξα’, δήλωσε ο διευθυντής της Take TwoStrauss Zelnick αναφερόμενος στο Red Dead Redemption 2.

Το Red Dead Redemption 2 θα είναι παιχνίδι με συναισθηματικό βάθος, σύμφωνα με τον Zelnick.

Ο Zelnick είπε ότι το western παιχνίδι θα διαθέτει πλούσια ιστορία και gameplay στοιχεία, όταν μίλησε στο MKM Parnters event.

”Οι προσδοκίες για το sequel του κλασικού open world αριστουργήματος είναι τεράστιες”, σχολίασε ο Zelnick. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, αφού το trailer που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο ξεσήκωσε τους gamers παγκοσμίως.

Red Dead Redemption

Παιχνίδια με western θέμα είναι σίγουρα δυσεύρετα. Ο Zelnick εξήγησε γιατί ο εκδοτικός γίγαντας θέλει να υποστηρίξει το είδος.

”Αρχικά σκεφτόμασταν ότι ένα western παιχνίδι απλά δεν θα ήταν επιτυχημένο”, είπε αναφερόμενος στο πρώτο Red Dead Redemption.

”Αποφασίσαμε να δούμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Τα  γουέστερν αιχμαλωτίζουν την φαντασία του κόσμου. Όταν κυκλοφορήσαμε το Red Dead, το κατάφερε αυτό. Και οι καιροί ήταν κατάλληλοι για κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι και τώρα ήρθε να δούμε την Αμερική πιο αισιόδοξα ξανά.”

Ο πολύ αναμενόμενος τίτλος θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2017 για το Xbox One και το PS4. Ούτε λέξη για PC έκδοση ως τώρα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ