Προσιτή θα είναι η τιμή του Xbox Scorpio - VideoGamer.gr
Project Scorpio
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Προσιτή θα είναι η τιμή του Xbox Scorpio

Οι καταναλωτές δεν θα έπρεπε να ανησυχούν για την τιμή του Xbox Scorpio, δηλώνει ο Phil Spencer. Συνεχίζει λέγοντας πως αν και πρόκειται για μια ‘premium’ κονσόλα, η τιμή της δεν θα απέχει πολύ από την τιμή του Xbox One S.

Project Scorpio

“Το Xbox One S και το Xbox Scorpio αναπτύσσονται παράλληλα. Η τιμή του Xbox One S είναι αντίστοιχη με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει και το ίδιο ισχύει και για το Xbox Scorpio. Είναι ένα ‘premium’ προϊόν, μια ‘premium’ κονσόλα και τίποτα παραπάνω από αυτό. Και γι’αυτό η τιμή του δεν θα απέχει πολύ από την τιμή που έχετε δει σε κάθε κονσόλα μέχρι και σήμερα. Η τιμή του Xbox One S διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος χωρητικότητας του σκληρού και ακολουθεί ένα μοτίβο. Στο ίδιο μοτίβο θα πατήσει και η τιμή του Xbox Scorpio.”

Γνωρίζουμε πως η τιμή του Xbox One S ξεκινά από τα 249 € για τα 500 GB σκληρό, ανεβαίνει στα 299 € για το 1 TB σκληρό και τέλος φτάνει τα 349 € για τα 2 TB σκληρό δίσκο. Αυτό σημαίνει πως η τιμή του Xbox Scorpio θα ξεπερνά σίγουρα τα 349 ευρώ και λογικά θα θα βρίσκεται κοντά στα 399 €.

To Xbox One S περιμένουμε να κυκλοφορήσει κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ