Η πιο δυνατή κονσόλα στην αγορά έρχεται με το όνομα Project Scorpio - VideoGamer.gr
xbox project scorpio videogamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η πιο δυνατή κονσόλα στην αγορά έρχεται με το όνομα Project Scorpio

Ακόμη μια E3 Press Conference για την Microsoft έλαβε τέλος. Έχουμε πολλά να πούμε αναλυτικά μέσα στις επόμενες μέρες γιατί νομίζω πως πραγματικά έδωσε στο κοινό την καλύτερη Press Conference που μπορούσε να δώσει.

Ας μπούμε στο κυρίως θέμα. Ανακοινώθηκε και επίσημα νέα κονσόλα. Πως σας φαίνεται;

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης τύπου της Microsoft βγήκε ο Phil Spencer. Με μια ωραία ομιλία που έκανε μας προετοίμαζε για κάτι πολύ μεγάλο. Αρχικά δεν είχε πάει ο νους μας σε καινούρια κονσόλα για τον λόγω ότι είχαμε ήδη μάθει για την κυκλοφορία του Xbox One Slim που έρχεται τον Αύγουστο. Εκτός από αυτό μιλούσε και για το πρώτο Xbox και μας μπέρδεψε κάπως.

Μέχρι που ήρθε η στιγμή που άρχισε να μιλάει για κάτι μεγάλο και καινούργιο και εκεί άρχισε να παίζει ένα βίντεο.

Στο βίντεο είχαμε κάποιους developers και όχι μόνο να μιλάνε ότι με αυτό θα μπορούν να υλοποιήσουν πολύ πιο εύκολα τις ιδέες τους και όχι μόνο φυσικά. Όταν λοιπόν τελείωσε ο Phil Spencer ανακοίνωσε και επίσημα ότι μέλλον είναι με το Project Scorpio. Μια νέα κονσόλα που θα είναι η πιο δυνατή στην αγορά με 6TFlops κάρτα γραφικών, 8πύρηνο CPU και αληθινό .

Όλα αυτά έρχονται τέλη 2017 χωρίς να έχουμε μάθει ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο Phil Spencer μας καθησύχασε με το που είπε ότι Xbox One, Xbox One Slim αλλά και Project Scorpio θα είναι όλα συμβατά μεταξύ τους.

Πραγματικά θα ήθελα από κάτω να δω την δικιά σας γνώμη για το εν λόγω θέμα που είναι ίσως το αποκορύφωμα της Ε3 2016. Μένει φυσικά να δούμε τι θα κάνει και η Sony.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ