Διαρροή του Xbox One S - VideoGamer.gr
Xbox One Slim
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Διαρροή του Xbox One S

Μια ημέρα πίσω απο την Press Conference της Microsoft, εμφανίστηκε-διέρρευσε η εικόνα του Xbox One S!

Update 3:

Το Xbox One Slim αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα στην Microsoft E3 Press Conference, και μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ακόμη, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της εταιρίας θα είναι κάπως πιο δυνατό σε θέμα απόδοσης απο το Xbox One.

Μάλλον δεν είναι απλώς μια Slim έκδοση!

Update 2:

Ακόμη μια σειρά διαρροών απο το Nerd Leaks έφερε στο φως την τιμή των $299, για το Xbox One Slim. Φαίνεται μια πολύ καλή τιμή για slim εκδοχή. Ποιος ξέρει τι ακόμη θα ακολουθήσει…

Update 1:

Σύμφωνα με πληροφορίες το Xbox One S θα είναι 40% μικρότερο, με άσπρο design, 2TB σκληρό δίσκο και 4K βίντεο.

Xbox One S

Αν και δεν είμαστε σίγουροι για την αληθινότητα της φωτογραφίας, λίγες ώρες απομένουν για να δούμε αν η αποκάλυψη είναι αληθινή.

Xbox One S

Κάμποσο καιρό τώρα φημολογείται ένα Xbox One Slim, όπως και ένα κάπως πιο δυνατό Xbox One (Xbox Scorpio;) αλλά φυσικά περιμένουμε για αυριανή επιβεβαίωση και απο Microsoft γιατί μπορεί να είναι απλά ψεύτικη.

Για να δούμε θα ανταποκριθεί η Microsoft στην φωτογραφία; Να έχουμε όλοι μια καλή E3.

Αν φυσικά δεν προλάβετε τα νέα αλλά και να δείτε τις Press Conferences των εταιρειών θα μπορέσετε να μάθετε τα πάντα στη σελίδα μας καθώς θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Για πιο εύκολη πρόσβαση όσο αναφορά τα νέα και όλα τα σχετικά E3 πράγματα έχουμε δημιουργήσει το Videogamer E3 News Hub.

Υ.Γ. Τα leaks ειναι ΠΟΛΛΑ!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ