Περισσότερο περιεχόμενο θα περιέχει η PC έκδοση του Final Fantasy XV - VideoGamer.gr
Final Fantasy XV Wallpaper Images
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Περισσότερο περιεχόμενο θα περιέχει η PC έκδοση του Final Fantasy XV

To Final Fantasy XV δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και για το PC, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του Hajime Tabata, που είναι ο ‘game director‘ του Final Fantasy XV, η έκδοση των υπολογιστών θα περιέχουν περισσότερο περιεχόμενο από αυτή των κονσολών.. αν κυκλοφορήσει φυσικά.

“Είμαι θετικός προς την ιδέα ανάπτυξης μιας PC έκδοσης, ωστόσο θα ήθελα να ασχοληθώ με ένα εντελώς διαφορετικό project.” Αναφέρει στην συνέντευξη του στο Jeuxvideo. Συνέχισε λέγοντας πως μια πιθανή έκδοση για τους υπολογιστές, θα περιέχει υλικό που αφαιρέθηκε νωρίτερα λόγω των περιορισμών που διαθέτουν οι κονσόλες, και φυσικά η έκδοση του υπολογιστή θα φαίνεται πολύ ομορφότερη.

final-fantasy-xv

“Έχω στο μυαλό μου μια μορφή του Final Fantasy XV που είναι τεχνικά αναπτυγμένη. Αυτή η μορφή θα έχει περιεχόμενο που αναγκαστήκαμε να αφαιρέσουμε, λόγω των περιορισμών του hardware στις κονσόλες. Με το PC θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια έκδοση πολύ ανώτερη, υψηλότερης ποιότητας και τεχνολογίας. Αν τελικά δημιουργήσουμε μια έκδοση για το PC, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να κάνουμε την σχετική έρευνα και να χρησιμοποιήσουμε τις τεχνολογίες που μας παρέχονται σωστά. Μάλλον δεν θα είναι ένα απλό port.”

491777

Όπως βλέπετε η θέληση υπάρχει, και σε αυτό το στάδιο είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε το Final Fantasy XV να τρέχει και στους υπολογιστές μας. Η ερώτηση λοιπόν δεν είναι “αν”, αλλά πότε θα κυκλοφορήσει.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Final Fantasy 15

Για: PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

29/11/16