Παράπονα για τις αποδόσεις του Mafia 3 σε PC - VideoGamer.gr
Mafia 3
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Παράπονα για τις αποδόσεις του Mafia 3 σε PC

Το Mafia 3 κυκλοφόρησε στο Steam και τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως περίμεναν οι , η Take-Two και η Hanger 13. Οι περισσότεροι παίκτες που το δοκίμασαν σε PC άρχισαν να παραπονιούνται, με πάνω από τα μισά reviews στο Steam να είναι αρνητικά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίζουν οι παίκτες είναι το όριο των 30 frames per second που αποφάσισε να ενσωματώσει η 2K, αλλά παράλληλα υπάρχουν αναφορές για crashes, προβλήματα στον χειρισμό αλλά και λάθος εμφάνιση του παιχνιδιού σε 21:9 αναλύσεις.

Ευτυχώς η αντίδραση της 2K ήταν άμεση και ενημέρωσε πως θα βγάλει μέσα στο Σαββατοκύριακο update που θα λύνει αυτά τα προβλήματα.

“Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν οι επιλογές για την καλύτερη εμπειρία σε κάθε διαφορετικό PC. Η ομάδα εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει πως η απόδοση του Mafia III θα είναι η αναμενόμενη σε όλες τις πλατφόρμες, και γι’αυτό το παιχνίδι τώρα τρέχει σταθερά στα 30FPS. Προορίζουμε ένα νέο patch που θα επιτρέπει τα 30, 60 και απεριόριστα FPS στο Options Menu, μαζί με κάποιες άλλες διορθώσεις και βελτιώσεις στην έκδοση για PC.”

“Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε πως όλα είναι σωστά με το patch, και αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο αναμένουμε να βγει το Σαββατοκύριακο. Θα κρατάμε ενήμερη την κοινότητα με διάφορα status updates για το patch. Σας ευχαριστούμε όλους για το feedback σας!”

Μέχρι τότε αναμένουμε να πάρουμε στα χέρια μας το review copy του Mafia 3, αφού δεν μπορούσαμε να το παραλάβουμε πριν το launch, ώστε να διαπιστώσουμε και μόνοι μας το επίπεδο ετοιμότητας του πολυαναμενόμενου τίτλου.

Εσείς μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας με το Kinguin για ένα Mafia 3 για PC!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Mafia III

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

07/10/2016