Ο Kit Harington στο νέο Call of Duty - VideoGamer.gr
6c224aa0 2dc6 11e6 b683 ab69d92c4012 Screen Shot 2016 06 08 at 6 14 13 PM
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ο Kit Harington στο νέο Call of Duty

Έχουμε λοιπόν το Call of Duty: Infinite Warfare για φέτος. Τα είπαμε και τα ξανά και ξανά φυσικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Activision κατά καιρούς συνηθίζει να βάζει μεγάλα ονόματα στα παιχνίδια της για την καλύτερη προώθηση φυσικά των τίτλων. Όπως είχαμε δει παλαιότερα αυτή του Eminem στο Call of Duty: Ghosts ή αυτή του Gary Oldman στο Call of Duty: World at War και όχι μόνο.

Φυσικά υπήρξαν και άλλες εμφανίσεις. Στο νέο Call of Duty με τίτλο Infinite Warfare φαίνεται πως κάποιο ρόλο θα παίξει και ο Kit Harington γνωστός και ως Jon Snow από την περιβόητη σειρά Game of Thrones.

Δεν μπορούμε να πούμε ως τι θα παίξει αλλά το σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται στο παιχνίδι μετά από κάποια πλάνα και φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα.

GTgKtvpjdwdpgWBTwFcEtA-650-80

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για την Ε3 2016 όπου εκεί θα μάθουμε περισσότερα για τον τίτλο της Activision και Infinity Ward όπου δεν έχει πάρει και τα καλύτερα σχόλια.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε περισσότερα σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Και αυτό γιατί οι φήμες πραγματικά οργιάζουν. Για όλα τα σχετικά νέα, μπορείτε να επισκέπτεστε το E3 News Hubπου έχει δημιουργήσει το VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Call of Duty: Infinite Warfare

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

4/11/16