O Jason Graves θα είναι ο μουσικός συνθέτης του Far Cry Primal - VideoGamer.gr
far cry primal
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

O Jason Graves θα είναι ο μουσικός συνθέτης του Far Cry Primal

Στις 2 Φεβρουαρίου 2016 ανακοινώθηκε πως ο Jason Graves θα είναι ο συνθέτης και επιμελητής της μουσικής του τελευταίου παιχνιδιού της σειράς Far Cry. Ο Jason Graves έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο BAFTA και έχει δημιουργήσει μουσική για πάρα πολλούς ΑΑΑ τίτλους μεταξύ άλλων το Until Dawn, The Order: 1886, Tomb Raider και Dead Space.

Ο Graves δημιούργησε ένα ζωντανό και οργανικό soundtrack που αποτελείτε από φυσικούς ήχους του περιβάλλοντος του Far Cry Primal. Δεν περιορίζεται στο μουσικό μέρος αλλά δημιούργησε κραυγές ζώων, φλάουτα και γενικότερα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν οι διάφορες φυλές, τύμπανα τελετών, γυναικεία φωνητικά και τραγούδι. Για το περιβάλλον της Λίθινης Εποχής δημιούργησε φυσικούς ήχους όπως τον ήχο των θάμνων, ξύλινων όπλων, κοκάλων και αντρικά φωνητικά. Όλοι αυτοί οι ήχοι χτίζουν μια φοβερή ατμόσφαιρα που ζωντανεύει τους χαρακτήρες τα ζώα και το περιβάλλον γύρω σας, καθώς προσπαθείτε να επιβιώσετε και να γίνεται ο απόλυτος κυνηγός.

FCP_Cover

“Ο Jason κατάφερε να αναπαραστήσει την ομορφιά και το σκληρό περιβάλλον της γης του Oros με την μουσική του.” Αναφέρει ο music designer της Ubisoft Montreal, Jerome Angelot. “Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Far Cry Primal είναι ο καταπληκτικός σχεδιασμός του ήχου, τα επικά κρουστά των φυλών και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Θα είναι μια έκπληξη για τους παίχτες. Κάθε φορά που ακούω τις κραυγές και τους ψαλμούς των φυλών, ανατριχιάζω.”

Με την προπαραγγελία του τίτλου θα λάβετε μαζί όλο το soundtrack του Far Cry Primal. Από χτες κιόλας, όποιος αγοράσει το παιχνίδι θα δέχεται και έναν νέο κομμάτι από την μουσική του παιχνιδιού κάθε Παρασκευή μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου. Το Far Cry Primal θα κυκλοφορήσει για το Playstation 4, Xbox One και PC στις 23 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Far Cry Primal

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

23/02/2016