Κυκλοφόρησε νέο update για το Overwatch - VideoGamer.gr
overwatch cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Κυκλοφόρησε νέο update για το Overwatch

Ένα νέο update κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες για το δημοφιλές first-person shooter της Blizzard, το οποίο πλέον θα υποστηρίζει την νέα κονσόλα της Sony, το PS4 Pro. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τί αλλαγές φέρνει το συγκεκριμένο update αναφορικά με την λειτουργία του Overwatch στο PS4 Pro.

overwatch-soldier

Νέες ρυθμίσεις για τo Overwatch και αλλαγές σε χαρακτήρες!

Στην ανακοίνωση της Blizzard για το νέο update, δεν υπάρχουν σαφείς λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θα δουν οι κάτοχοι PS4 Pro κονσόλας, παρά μόνο επισημαίνεται η προσθήκη υποστήριξης για την νέα κονσόλα της Sony. Αρκετοί χρήστες που έπαιξαν το παιχνίδι ανέφεραν ότι το ίδιο το παιχνίδι δεν έχει υποστεί κάποια βελτίωση στον τομέα της ανάλυσης, αλλά η λεπτομέρεια στην απεικόνιση των κειμένων των menus φαίνεται καλύτερη.

Πέρα από την συγκεκριμένη υποστήριξη, το 2.0 update για το Overwatch φέρνει και μερικές ρυθμίσεις στο πώς τρέχει ο τίτλος στην κονσόλα μας. Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο update ρυθμίζει καλύτερα τους χρόνους αναμονής αλλά και τους χρόνους φόρτωσης. Επίσης, επαναρυθμίζει την ισορροπία αναφορικά με τα XP, κάνοντας λίγο πιο εύκολη την πρόσβαση των παικτών στο level 100. Υπάρχουν μερικές ακόμα αλλαγές που φέρνουν ισορροπία στο gameplay του Overwatch, καθώς πλέον οι σφαίρες του Soldier 76 κάνουν περισσότερη ζημιά, ενώ έχει αλλάξει και ο χρόνος cooldown που απαιτείται για το mech του χαρακτήρα D. Va.

d-va-overwatch

Ενδιαφέρουσες αλλαγές για το Overwatch, περιμένουμε όμως πότε θα έρθει και η αλλαγή στην ανάλυση του τίτλου ώστε να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του PS4 Pro.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016