Νέο trailer για το Death Stranding στα Game Awards! - VideoGamer.gr
Death Stranding
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο trailer για το Death Stranding στα Game Awards!

Αν και περιμέναμε εναγωνίως πληροφορίες για το Death Stranding στην εκδήλωση Playstation Experience, ο Hideo Kojima μας επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στο περιθώριο της βράβευσής του τα ξημερώματα στα Game Awards 2016, δίνοντάς μας ένα συγκλονιστικό trailer για το νέο του project.

death-stranding-new-3

Guillermo Del Torro και Mads Mikkelsen στο νέο trailer του Death Stranding!

Μετά την βράβευσή του από τα Game Awards για την συνολική προσφορά του στην βιομηχανία του gaming, ο Hideo Kojima -αφού παρέλαβε το βραβείο του, ευχαριστώντας το θεσμό για την τιμή που του έκαναν- ανακοίνωσε ότι μας είχε φέρει ένα δώρο από το καινούργιο project πάνω στο οποίο εργάζεται η νεοσύστατη εταιρεία ανάπτυξής του, Kojima Productions.

Το νέο trailer για το Death Stranding λοιπόν είναι γεγονός, αν και δεν μας έδωσε πολλές νέες πληροφορίες για το gameplay του νέου project του Hideo Kojima. Ωστόσο, βλέπουμε τον Guillermo Del Torro (με τον οποίο ο Kojima επρόκειτο να συνεργαστεί στο ακυρωμένο ελέω Konami Silent Hill) να κρατάει στα χέρια του μία συσκευή, μέσα στην οποία υπάρχει ένα μωρό που μοιάζει πολύ στο αντίστοιχο που είδαμε στο πρώτο teaser για το Death Stranding τον Ιούνιο στην Ε3.

death-stranding-new-2

Αν και στο συγκεκριμένο trailer δεν είδαμε εκ νέου τον Norman Reedus, ένας νέος ηθοποιός για τον οποίο είχαν ‘φουντώσει’ οι φήμες το τελευταίο διάστημα δίνει δυναμικά το παρόν. Ο λόγος για τον Mads Mikkelsen, έναν ιδιαίτερα αγαπητό για τον Hideo Kojima ηθοποιό, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Hannibal. Αν και από το σύντομο trailer δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον ρόλο του, αρχίζουμε ωστόσο να συνειδητοποιούμε σταδιακά το μέγεθος του project πάνω στο οποίο εργάζονται στην Kojima Productions.

death-stranding-new

Δείτε παρακάτω το trailer όπως παρουσιάστηκε τα ξημερώματα στα Game Awards. Το εν λόγω trailer για το Death Stranding ‘έτρεξε’ σε PS4 Pro, όπως μας ενημέρωσε ο παρουσιαστής της βραδιάς, Geoff Keighley.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Death Stranding

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

Άγνωστο