Νέο υλικό από το Skyrim Special Edition - VideoGamer.gr
skyrimremastered
· Γράφει η Δήμητρα Καψάλα

Νέο υλικό από το Skyrim Special Edition

Η ανακοίνωση της Bethesda στο φετινό συνέδριο E3 για το Special Edition του Skyrim δίχασε το κοινό, καθώς όλοι περίμεναν κάποιο νέο για το Elder Scrolls VI. Οι developers, ωστόσο, είπαν ότι κάτι τέτοιο αργεί ακόμη, για τουλάχιστον δυο χρόνια.

Στο δεύτερο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, μπορούμε να δούμε τις διαφορές μεταξύ των γραφικών της προηγούμενης έκδοσης και της καινούριας. Οι αλλαγές είναι προφανείς και καλοδεχούμενες, ειδικά για τους κατόχους κονσόλας, αφού τα πλάνα αυτά μοιάζουν πολύ σε περιβάλλον mod, που είναι διαθέσιμα μόνο για κατόχους PC. Αυτή ήταν και η κύρια πηγή απογοήτευσης των PC gamers, αφού τα mods για το Skyrim μοιάζουν να είναι πολύ πιο καλοδουλεμένα από το το ίδιο το remaster.

Για τον λόγο αυτό, ίσως, το Special Edition θα δοθεί δωρεάν σε όσους έχουν ήδη αγοράσει το Skyrim αλλά και τα 3 DLC του (Dragonborn, Dawnguard και Hearthfire) από το Steam. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, για τις κονσόλες είναι εντυπωσιακά.

Μερικοί YouTubers έχουν ήδη λάβει την ειδική έκδοση του Skyrim και δίνουν στη δημοσιότητα πλάνα από τις πόλεις του Skyrim που έχουν βελτιωθεί. Φυσικά, πολλοί υποστηρίζουν ότι η ανωτερότητα των mods δεν έχει ξεπεραστεί.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One από τις 28 Οκτωβρίου. Προλαβαίνετε να το βρείτε στο Steam μαζί με όλα τα DLC του για 36,50€, αφού το Special Edition πιθανόν να κοστίζει πολύ περισσότερο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ