Νέο Demo για το Resident Evil 7 τον Δεκέμβριο - VideoGamer.gr
resident evil 7
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέο Demo για το Resident Evil 7 τον Δεκέμβριο

H Capcom φαίνεται πως έχει για εμάς κάτι πολύ δυνατό για τον Ιανουάριο του 2017. Φυσικά οι περισσότεροι από εσάς καταλάβατε ότι μιλάω για το πολυπόθητο Resident Evil 7.

Αρχικά όταν εμείς το είδαμε αλλά και παίξαμε τον τίτλο πραγματικά από εκείνη την στιγμή το περιμέναμε σαν τρελοί. Βέβαια υπήρχαν και πολλά αρνητικά σχόλια ότι το παιχνίδι έχασε τελείως τον δρόμο του και αντιγράφει άλλους τίτλους και όχι μόνο.

Η Capcom όσο περνάει ο καιρός και βλέπουμε όλο και περισσότερο το παιχνίδι μας επιβεβαιώνει συνεχώς ότι μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για έναν Resident Evil τίτλο. Το παιχνίδι δεν απέχει πολύ από την κυκλοφορία του και η εταιρεία φαίνεται πως κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να διαφημίζει τον τίτλο της. Έχει δημιουργηθεί ήδη ένα πολύ μεγάλο hype και οι fans περιμένουν πως και πως.

Η Capcom ανακοίνωσε ότι στα μέσα Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει ακόμη ένα demo για το παιχνίδι χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Η εταιρεία έδωσε δύο νέα ανατριχιαστικά trailer του παιχνιδιού για να μας κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό.

Φαίνεται ότι πήραμε μια πρώτη γεύση από τα τέρατα του παιχνιδιού.

Το Resident Evil 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2017 σε PS4, Xbox One, PC και PS VR.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016